Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

O προπονητής της Βιγιαρεάλ αποχαιρέτησε τον Φουστέ – Ολοκληρώνεται η μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Νταβίντ Φουστέ στον Ολυμπιακό. Ο Γκαρίδο με δηλώσεις του αποχαιρέτησε τον παίκτη και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην Ελλάδα. Μώραλης: “Να πουλήσουμε τον Ντιόγκο”.

Ο 28χρονος Ισπανός περιφερειακός επιθετικός είναι επιλογή του Βαλβέρδε ο οποίος μετά την απομάκρυνση του Ντάρμπισιρ αναζήτησε και βρήκε τον αντικαταστάτη του Άγγλου.

Ο προπονητής της Βιγιαρεάλ, Χουάν Κάρλος Γκαρίδο επιβεβαίωσε απόλυτα το θέμα της μετακίνησης του Φουστέ στον Ολυμπιακό:

“Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Νταβίντ. Του ευχόμαστε καλή τύχη. Προσωπικά αισθάνομαι ότι έπαιξα κάποιο σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική του καριέρα.”

Kαι ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του στην As αναφέρθηκε στην επικείμενη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό:

“Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και δεν μπορούσα να τη χάσω τόσο σε αθλητικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ήταν πολύ καλή συμφωνία. Ήταν μια επιλογή που εμφανίστηκε πριν μία εβδομάδα και η οποία μου άρεσε από την αρχή, οπότε ήταν μια καλή συμφωνία τόσο για μένα όσο και για το σύλλογο. Και όταν και οι τρεις πλευρές συμφωνούν τότε ολοκληρώνεται η μεταγραφή.”

Οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με την Βιιαρεάλ και θα χρειαστεί να δώσουν περίπου 1 εκ. ευρώ για να αγοράσουν τον παίκτη.

Ο Φουστέ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι 400.000 ευρώ ετησίως. Την Πέμπτη αναμένεται ο παίκτης στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή.

Πάντως οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός φορ περιοχής, αφού μετά την αποχώρηση του Ντιόγκο υπάρχει μόνο ο Μήτρογλου.

Πρόβα ενδεκάδας από τον Βαλβέρδε

Στις 21.00 υπάρχει ένα ακόμη δυνατό φιλικό για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Λα Κορούνια στο Γ. Καραϊσκάκης και ο Βαλβέρδε θα κάνει πρόβα ενδεκάδας ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ηρακλή για το πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός αναμένεται να παρατάξει τους:

Νικοπολίδη, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Ρόμενταλ, Ιμπαγάσα, Όσκαρ, Ριέρα, Μήτρογλου.

Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1.

Μώραλης: Να πουλήσουμε τον Ντιόγκο

Ο Γιάννης Μώραλης εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στην κλήρωση του κυπέλλου και εξερχόμενος αναφέρθηκε στα μετεγγραφικά θέμα και κυρίως στον Ντιόγκο:

“Σκοπός μας είναι να πάει δανεικός ή ακόμη καλύτερα να τον πουλήσουμε. Δεν προσαρμόστηκε στην ομάδα και δεν προσέφερε τα αναμενόμενα. Θα πάρουμε επιθετικό που δεν θα είναι όμως της ίδιας οικονομικής αξίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε