Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Ρεχάγκελ σε Αποστολή! Δείτε πoια ομάδα κοουτσάρισε

Ο Ρεχάγκελ σε Αποστολή! Δείτε πoια ομάδα κοουτσάρισε

Ο Γερμανός τεχνικός επέστρεψε στους πάγκους των γηπέδων και καθοδήγησε την ομάδα ανηλίκων μεταναστών της «Αποστολής» σε φιλικό παιχνίδι με τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Μήνυμα συναδέλφωσης, συνύπαρξης, συνεργασίας και κατανόησης της διαφορετικότητας, μεταξύ των λαών έστειλαν, σήμερα, ο Ότο Ρεχάγκελ, η φιλανθρωπική Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» και οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στην Παιανία ανάμεσα στην ομάδα των ανήλικων ασυνόδευτων προσφύγων του Ξενώνα «Στοίχημα Ζωής» της «Αποστολής» και τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Παναθηναικού.

Η «Αποστολή» δημιούργησε την ομάδα ποδοσφαίρου δίνοντας τη δυνατότητα στους επωφελούμενους να ασχοληθούν συστηματικά με το αγαπημένο τους άθλημα. Η ομάδα αποτελείται από 20 παιδιά που δεν έχουν και γονείς κατάγονται από την Κένυα, την Ακτή Ελεφαντοστού, την Γκάμπια, την Γουινέα, το Κονγκό, το Αφγανιστάν, τη Συρία και την Κορέα.
Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές πριν το παιχνίδι ο Οτο Ρεχαγκελ αναφέρθηκε στην ανάγκη της συνύπαρξης, της πειθαρχίας, της αλληλεγγύης και της τήρησης « fair play»

Διαβάστε περισσότερα στο OnΑlert.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε