Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Ριέρα φεύγει, Μακούν και Γέλεν έρχονται!

Το καλύτερο φαίνεται πως το κράταγαν για το τέλος στον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση δύο μετεγγραφών, την ώρα που ο Ριέρα οδεύει προς την Γαλατάσαραϊ.

Σε έντονους μετεγγραφικούς ρυθμούς κινούνται τις τελευταίες ώρες στον Πειραιά. Παρά το γεγονός πως η προθεσμία λήγει στις 31 Αυγούστου δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ.
 
Αρκετά πιθανή είναι η αποχώρηση του Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ, η οποία τον θέλει για αντικαταστάτη του Αρντά που μετακόμισε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η τουρκική ομάδα είχε κάνει μία πρώτη κουβέντα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Τις τελευταίες μέρες οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και είναι πολύ πιθανό ο Ριέρα να μετακομίσει στην γειτονική χώρα με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ και να ξεφορτώνεται το πιο… βαρύ συμβόλαιο που υπάρχει στο ρόστερ.
 
Από κει και πέρα στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον Ζεάν Μακούν και την Άστον Βίλα για να μετακομίσει ο Καμερουνέζος άσος στον Πειραιά. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους και η μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί ίσως και μέσα στην μέρα.
 
Αν όλα πάνε καλά με τον Μακούν, αμέσως μετά οι “ερυθρόλευκοι” θα κινηθούν για τον σέντερ φορ που επιθυμεί διακαώς ο Βαλβέρδε. Η περίπτωση του Ιακουίντα φαίνεται πως μπαίνει στο… συρτάρι λόγω των συχνών τραυματισμών που έχει τα τελευταία χρόνια ο Ιταλός επιθετικός και στον Ολυμπιακό έχουν καταλήξει να προχωρήσουν την περίπτωση του Ιερένους Γέλεν. Στα 30 του χρόνια ο Γέλεν έμεινε ελεύθερος από την Οσέρ, στην οποία ήταν το σημείο αναφοράς στην επίθεση τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι το στυλ του επιθετικού που θέλει ο Βαλβέρδε (ψηλός, γρήγορος, μπορεί να παίξει και στα άκρα) και έχει αρκετά καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Το κασέ του είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ και ο ίδιος είναι… ζεστός για να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε