Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο “Ρίμπο” και οι φανέλες των Ρονάλντο και Μέσι

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Ριβάλντο έγινε κάτοχος των εμφανίσεων που φορούσαν τα δυο λαμπερά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στο πρόσφατο clasico. Διαβάστε τον λόγο για τον οποίο ο Βραζιλιάνος πρώην άσος της Μπαρτσελόνα προχώρησε σε αυτή την κίνηση…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής “A Bola” ο Ριβάλντο, που βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στις εξέδρες του “Καμπ Νόου” για να δει από κοντά το σούπερ ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ (2-2) ζήτησε μετά το τέλος του αγώνα τις φανέλες του Μέσι και του Ρονάλντο, προκειμένου να τις δημοπρατήσει και να διαθέσει τα έσοδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η επικοινωνία – συμφωνία με την Μπαρτσελόνα ήτραν εύκολη, αφού ο “Ρίμπο” έχει …γρ’αψει την δική του ιστορία με τους Καταλανούς, ενώ γνωρίζει όλους σχεδόν τους ανθρώπους των “μπλαουγκράνα”. Όσον αφορά την φανέλα του Ρονάλντο, στις επαφές βοήθησε ο συμπατριώτης του και παίκτης των μαδριλένων, Κακά.

Όπως έγινε γνωστό, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη δημοπρασία θα πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του Ρίμπο με την επωνυμία “Rivaldo10 Institute” το οποίο είναι υπεύθυνο για την χρηματοδότηση κοινωνικών σχεδίων σε Βραζιλία και Ανγκόλα.

“30άρισε” ο Μέσι και… πλησιάζει τον Μαραντόνα (VIDEO)

Υπόκλιση σε Μέσι, Ρονάλντο από τον ισπανικό Τύπο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε