Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

“Ο Ροναλντίνιο δεν ήθελε να κληρώνεται με τον Ολυμπιακό”

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου άσου βρίσκεται στην Ελλάδα και με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή ο αδερφός του να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο μάνατζερ του Ροναλντίνιο μίλησε στην εφημερίδα “Γαύρος”…

Για το αν ο Ροναλντίνιο είναι εφικτό να έρθει στον Ολυμπιακό: “Στη ζωή και γενικότερα στο ποδόσφαιρο, ισχύει το ποτέ μη λες ποτέ. Για άμεσα δεν το βλέπω εύκολο. Ίσως είναι πιο εύκολο αργότερα. Αλλά επαναλαμβάνω, ποτέ μη λες ποτέ. Για την ώρα έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μινέιρο ως το τέλος του Δεκέμβρη.”

Για το αν έχει κουβεντιάσει με τον Ροναλντίνιο για τον Ολυμπιακό: “Το πρωτάθλημα της Βραζιλίας τελειώνει στις 2 Δεκεμβρίου. Από τις 4 είμαι στη διάθεσή σας να σας απαντήσω σε ό,τι θέλετε. Για όλα. Αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Είναι κάτι σας όρκος τιμής και για την Ατλέτικο και για την οικογένειά μας. Απλά θα σας πω ότι κι ο «Ρόνι» και εγώ είμαστε φιλέλληνες κι όταν έπαιζε στη Μίλαν δεν ήθελε να κληρώνεται με τον Ολυμπιακό, ακριβώς γι αυτό τον λόγο. Έχει πάντως, δει βίντεο από το γήπεδο του Ολυμπιακού να καίγεται από τις εκδηλώσεις του κόσμου.”

Ανακοίνωσε ως το 2015 Αμπντούν και Φουστέρ ο Ολυμπιακός

Παίζει κόντρα στη Σάλκε ο Μανιάτης

Ζαρντίμ: Στόχος είναι το πρωτάθλημα

Επίσκεψη από Μαρινάκη και… έλεγχος ντόπινγκ!

Ο Αμπντούν… αποκάλυψε την ανανέωση του!

Θεοδωρίδης: Βλέπουν σαν ξερολούκουμο τον Μήτρογλου στον Παναθηναϊκό!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε