Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Σαλπιγγίδης στην UEFA

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διεθνής επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο site της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και εξέφρασε την πίστη του για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Europa League.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Σαλπιγγίδη στην UEFA.

Με δύο στόπερ στην Κροατία

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν απέφυγε να μιλήσει και για το μεγάλο βήμα που έκανε το καλοκαίρι, όταν επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του:

“Δεν ήταν μία δύσκολη απόφαση, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Νιώθω καταπληκτικά που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ. Είναι η ομάδα που άρχισα την καριέρα μου, στην ομάδα της πόλης που γεννήθηκαν και μεγάλωσα . Ναι, μπορώ να πω ότι γύρισα σπίτι μου.”

Όσον αφορα στην πορεία του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν ο Σαλπιγγίδης είπε: 

“Είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας στη φετινή σεζόν. Αρχίσαμε καλά και πετύχαμε προκριθούμε στο Europa League στη φάση των ομίλων. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είχαμε προβλήματα στην αρχή, αλλά τώρα επιστρέψαμε στις νίκες και αρχίσαμε να ανεβαίνουμε στη βαθμολογία.
Έχουμε μία καλή και δυνατή ομάδα, η οποία είναι αρκετά ανταγωνιστική ειδικά στην έδρα της. Σε αυτό έχουμε στηριχθεί, και τώρα έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League. Δεν είναι μυστικό, αυτό. Εάν μια ομάδα είναι καλή, οι παίκτες είναι καλοί, και μπορούν να αποδώσουν βάσει των δυνατοτήτων τους, τότε, μπορούν να πετύχουν κάτι καλό σε μια Ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να νικά σε όλα τα παιχνίδια του. Ελπίζουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League, έχουμε μεγάλο κίνητρο και εάν το πετύχουμε θα είναι μια τεράστια επιτυχία για εμάς. Στο ελληνικό πρωτάθλημα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό. Ο ΠΑΟΚ ανταγωνίζεται για το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και πάνω σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να πηγαίνει καλά σε κάθε διοργάνωση.”

Τέλος αναφέρθηκε και στην πορεία του με τον Παναθηναϊκό:

“Ήταν πολύτιμες εμπειρίες και με βοήθησαν αρκετά. Ήταν μια αρκετά καλή περίοδος για εμένα. Και τώρα, όπως κάθε ποδοσφαιριστής προσπαθώ να βελτιώνομαι και να αποκτώ κι άλλες εμπειρίες. Αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό θα τα θυμάμαι πάρα πολύ. Πέρασα πολύ ωραία.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε