Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Σάντος καλωσόρισε Βρύζα και ανακοίνωσε τους “22”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής για τα δύο παιχνίδια με Γεωργία και Κροατία για τα προκριματικά του Euro 2012.

Ο Σάντος πριν ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας, καλωσόρισε τον Ζήση Βρύζα στην Εθνική, ενώ αναφέρθηκε και στις επιτυχίες των ελληνικών ομάδων.

“Θέλω να συγχαρώ τις ελληνικές ομάδες που προκρίθηκαν στα Κύπελλα Ευρώπης. Ελπίζω να δώσουν χαρά σε κάθε Ελληνα. Εμείς από την πλευρά μας ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας για το Euro2012. Πιστεύω στη δυνατότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, πιστεύω στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών και στη δουλειά μου. Ετσι, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο”

Τέλος έκανε και διευκρινίσεις για την επιλογή των 22 παικτών: “Θέλω να πω πως αυτοί που πολλοί από τους παίκτες που δεν βρίσκονται στην επιλογή της Εθνικής, θα μπορούσαν να βρίσκονται. Αυτοί που δεν βρίσκονται είναι είτε δική τους επιλογή, είτε λόγω τεχνικής απόφασης. Ομως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιλεχθούν στο μέλλον και δεν βρίσκονται στην γενική λίστα”, τονισε.

Η 22άδα της Εθνικής: Τζόρβας, Σηφάκης, Βύντρα, Σειταριδης, Παπασταθόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Τοροσίδης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Καφές, Κονέ, Πετρόπουλος, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε