Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ο Σουάρες έστειλε την Ουρουγουάη στους “8”

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Με δύο καταπληκτικά σουτ ο επιθετικός του Άγιαξ λύγισε την αξιόμαχη Ν. Κορέα και έστειλε την Ουρουγουάη στις οκτώ καλύτερες ομάδες του πλανήτη.

Το LIVE του αγώνα

 
Οι Κορεάτες, όμως, ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ. Στο 5ο λεπτό ο Τσου Γιούνγκ με απευθείας εκτέλεση φάουλ τράνταξε το δοκάρι του Μουσλέρα, όμως τρία λεπτά αργότερα μετά από πάσα του Φορλάν η άμυνα των Ασιατών πιάστηκε στον ύπνο και ο Σουάρες με πλασέ άνοιξε το σκορ. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στους Ουρουγουανούς που θα μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο.
 
Κάτι τέτοιο δεν έγινε και στην επανάληψη η Νότιος Κορέα μπήκε αποφασισμένη να ανατρέψει την κατάσταση. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη μέχρι που ο Τσουνγκ Γιον εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φουτσίλε και με κεφαλιά έστειλε το ματς στα ίσα στο 68΄. Από κει και έπειτα το ματς ματς απέκτησε ξέφρενο ρυθμό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της πρόκρισης. Την πλάστιγγα έγειρε και πάλι ο Σουάρες όταν με ένα εκπληκτικό σουτ στο 80ο λεπτό έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του, ενώ οι Κορεάτες έχασαν απίστευτη ευκαιρία να στείλουν το ματς στην παράταση όταν στο 87΄ο Λουγκάνο έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ το Τσου Γιάνγκ.
 
Η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει στους προημιτελικούς τον νικητή της αναμέτρησης ΗΠΑ – Γκάνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε