Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο “στημένος” Δαλούκας και ο “επικίνδυνος” Μαρινάκης

Ο “στημένος” Δαλούκας και ο “επικίνδυνος” Μαρινάκης
Το… αστείο πέναλτι που καταλόγισε ο Δαλούκας υπέρ του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Άρη στάθηκε η αφορμή για τις δηλώσεις του Μαρινάκη που δυναμιτίζουν το κλίμα στο πρωτάθλημα από την 2η αγωνιστική.

 
Το πέναλτι που μόνο ο διεθνής διαιτητής είδε στο “Κλεανθης Βικελίδης” και έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Παναθηναϊκό στάθηκε αφορμή για την πρώτη κόντρα του Μαρινάκη με τον Πατέρα. Είναι προφανές πως στον Ολυμπιακό δεν θεωρούν ένα τυχαίο λάθος την απόφαση του Δαλούκα, όπως είναι επίσης προφανές πως με τον δρόμο που διάλεξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης δυναμιτίζει ακόμα περισσότερο το κλίμα στις σχέσεις των “αιωνίων”, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Δείτε το πέναλτι:

Οι δύο άνδρες μπορεί να είναι επιστήθιοι φίλοι αλλά τα “φαλτσοσφυρίγματα” τους έφεραν στα χαρακώματα από την 2η, μόλις, αγωνιστική.

 
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού αμέσως μετά το ματς στην Θεσσαλονίκη έκανε λόγο για “παρακράτος παραγόντων και διαιτητών που μεγαλούργησε πέρυσι και συνεχίζει φέτος”, ενώ τόνισε την ανάγκη “να ξεβρομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από τους Δαλούκες”. Όλες οι δηλώσεις του Μαρινάκη ΕΔΩ.
 
Η αντίδραση του προέδρου του Παναθηναϊκού ήταν άμεση, συνιστώντας ψυχραιμία στον Βαγγέλη Μαρινάκη και κάνοντας λόγο για επικίνδυνη κλιμάκωση από πλευράς Ολυμπιακού.
 
Η ουσία είναι πως η αξιοπιστία του πρωταθλήματος χάθηκε πριν καλά – καλά η ολοκληρωθεί η 2η αγωνιστική, ενώ οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού το μόνο που κατάφεραν ήταν να δυναμιτίσουν το κλίμα.

Ο Μαρινάκης επικοινώνησε – μέσω μηνυμάτων – με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, και πλέον στον Ολυμπιακό περιμένουν να βγει από τους πίνακες ο Δαλούκας. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να δοθεί το μήνυμα σε όλους τους διαιτητές για να μην επαναληφθούν ανάλογα λάθη στο μέλλον. Διαφορετικά θα υπάρχει πλέον κόντρα με την ΕΠΟ, όπου ο κ. Μαρινάκης είναι αντιπρόεδρος (ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας) και θα θέσει ξεκάθαρα θέμα αποχώρησης του κ. Πιλάβιου, καθώς θεωρεί ότι ως πρόεδρος της ΕΠΟ οφείλει να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει όλα τα μέτρα που απαιτούνται.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε