Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο συγκινημένος Μπέντο μίλησε για τον τεχνικό της Σαπεκοένσε!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τον αδικοχαμένο τεχνικό της Σαπεκοένσε, Κάιο Ζούνιορ, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης και αντίπαλος στους πάγκους.

Με τον εν λόγω τεχνικό, ο Πάουλο Μπέντο υπήρξε συμπαίκτης τη σεζόν 1991-92 στην Γκιμαράες, ενώ στις αρχές του 2016 βρέθηκαν αντιμέτωποι ως προπονητές στη Βραζιλία, με τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού να βρίσκεται στον πάγκο της Γκρέμιο και στον Κάιο Ζούνιορ να κάνει ντεμπούτο σε αυτόν της Τσαπεκοένσε.

Ο 51χρονος Ζούνιορ έφυγε με τραγικό τρόπο, μαζί με τους παίκτες της Σαπεκοένσε, σε μια αεροπορική τραγωδία που συντάραξε τον πλανήτη και ο Μπέντο μίλησε συγκινημένος για τον συνάδελφο του.

«Η Σαπεκοένσε ήταν μία μικρή ομάδα που πέτυχε σπουδαία πράγματα. Όλοι σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων. Εγώ έχω μία ξεχωριστή κουβέντα για την οικογένεια του Κάιο, μακάρι να το ξεπεράσουν. Είναι κάτι πολύ θλιβερό…», είπε ο Πορτογάλος στην «Record» για να συνεχίσει με τη φωνή του να τρέμει όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα:

«Ήταν ένα πολύ ήσυχο και προσιτό άτομο, ήταν ως παίκτης το ίδιο άτομο που συνάντησα αργότερα όταν συναντηθήκαμε εκ νέου στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ ευγενικός, πολύ “σωστός” και μορφωμένος. Ήταν πολύ καλός συνάδελφος».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε