Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…

Επίθεση στους υπόλοιπους μετόχους έκανε ο Παντελής Αθηνής
Επίθεση στους υπόλοιπους μετόχους έκανε ο Παντελής Αθηνής, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Παντελής Αθηνής παραιτήθηκε δηλώνοντας ότι σε δύο μήνες που θα αναλάβει ο Κοζώνης δεν θα υπάρχει ΑΕΚ!

Την ώρα που όλοι στην Ένωση περιμένουν το ραντεβού Νοτιά-Κοζώνη που χθες δεν έγινε λόγω κακοκαιρίας, ήρθε ακόμη μία αποχώρηση. Ο Παντελής Αθηνής που είχε εκδηλώσει την πρόθεση να δώσει 2 εκατομμύρια ευρώ για να κατατεθεί η εγγυητική επιστολή και να προχωρήσει το θέμα με την υπογραφή του προσυμφώνου, παραιτήθηκε διότι όπως ο ίδιος τόνισε στο sportaction.gr, δεν θέλει να κοροιδεύει τον κόσμο.

“Ισχύει ότι υπέβαλα την παραίτησή μου στον πρόεδρο και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Δεν πάει άλλο η κατάσταση, κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει. Από τη στιγμή που δεν μπορώ να επηρεάσω τους άλλους μετόχους για αν βοηθήσουμε όλοι μαζί την ομάδα δεν έχει νόημα να είμαι εκεί. Ήταν σαν να κοροϊδεύω τον κόσμο.”

Με νεότερες δηλώσεις του στο sport.gr αναφέρθηκε στον Μπομπ Κοζώνη. 

“Δεν ξέρω τίποτα, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που ξέρει γι` αυτόν τον άνθρωπο, εκτός από αυτούς που μιλάνε μαζί του. Αλλά να σου πω κάτι, αν ήταν να δώσουν τη λύση έπρεπε να την έχουν δώσει εδώ και καιρό. Σε 2 μήνες που θέλει να πάρει την ΑΕΚ ο Κοζώνης, βάσει χρονοδιαγράμματος δεν θα υπάρχει ΑΕΚ.”

Ο τέως πλέον αντιπρόεδρος της ΑΕΚ δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για τις κινήσεις των υπόλοιπων μετόχων.

“Δεν είμαι εγώ αυτός που πρέπει να πω κάτι. Αυτοί πρέπει να πουν. Πήγα με φιλοδοξίες και όνειρα για να βοηθήσω την ΑΕΚ, πριν λίγο καιρό τους είπα ότι εγώ εγγυώμαι ποσό ανάλογο με το ποσοστό μου για να δώσει ο Κοζώνης τα 5 εκ. ευρώ και να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο αλλά δεν έγινε τίποτα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε