Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

O τελικός πριν τον… τελικό – ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (19.30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας έχει χαρακτήρα… τελικού και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ είδε τον Αστέρα Τρίπολης να την πλησιάζει στον ένα βαθμό και η συμμετοχή της στα πλέι οφ μόνο δεδομένη δεν είναι ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην Ένωση ο σημερινός αγώνας είναι από τους πλέον σημαντικούς τη φετινή χρονιά. Οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν κάνει κάλεσμα στον κόσμο και αναμένεται το ΟΑΚΑ να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Άπαντες παρόντες στην ΑΕΚ

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και χαρακτηριστικό είναι ότι πήρε μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη δεν έχει περιθώριο για απώλεια αφού την προηγούμενη εβδομάδα έχασε την πρώτη θέση της βαθμολογίας και την επόμενη υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Στην αποστολή ο Νίνης – Εκτός ο Μπουμσόνγκ

Οι “πράσινοι” χωρίς Λέτο και Μπουμσόνγκ θέλουν μόνο νίκη για να μπορέσουν να παραμείνουν σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό.

Νίνης: Γυρίζω πιο δυνατός από ποτέ

Το μεγάλο ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε