Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο “τελικός” της Τούμπας – ΠΑΟΚ vs ΑΕΚ (19.30)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο του χαρτί για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ, ενώ η ΑΕΚ που βολεύεται και με την ισοπαλία θέλει να κρατήσει το πλεονέκτημα που πήρε μετά την εύκολη νίκη της στο ΟΑΚΑ. Σέντρα στο ματς στις 19.30 (LIVE NewsIt/NOVA)

Η Γκενκ στέλνει στους αδύνατους την ΑΕΚ

Ο Μάκης Χάβος προσπάθησε να ξυπνήσει τον εγωισμό των παικτών του και τους κάλεσε να αποδείξουν στο σημερινό ματς ότι δεν έχουν “πεθάνει” ακόμη.

Οι απουσίες των Μουσλίμοβιτς και Τσιρίλο διαφοροποιεί τα πλάνα του προπονητή του ΠΑΟΚ ο οποίος θέλει κι αυτός να δείξει ότι η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του ήταν άδικη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει μόνο νίκη για να μπορέσει να ανέβει στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας και να κρατάει την τύχη στα χέρια του.

Μέσα Λίνο και Βιεϊρίνια – Εκτός “μάχης” ο Μουσλίμοβιτς

Η ΑΕΚ είναι σε θέση οδηγού και εκεί επιθυμεί να παραμείνει. Ο Χιμένεθ άφησε στην Αθήνα τον ανέτοιμο Παντελή Καφέ ενώ δεν υπολογίζει και στους Λυμπερόπουλο, Γιάχιτς.

Χωρίς Καφέ στην Τούμπα – Χάνει ΠΑΟ ο Μίτσελ

Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν Ντιόπ, Μάκος και Μίτσελ ενώ μπροστά τους θα κινείται ο Γκερέιρο. Η Ένωση θα είναι ικανοποιημένη και με την ισοπαλία ενώ σε ενδεχόμενη νίκη θα “αγκαλιάσει” την πρώτη θέση.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί από τη NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε