Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο τελικός των… τελικών

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον δεύτερο και πιο σημαντικό τελικό της Α1 μπάσκετ με τους “πράσινους” να θέλουν να αγκαλιάσουν τον τίτλο και τους “ερυθρόλευκους” να ισοφαρίσουν την σειρά.

Η νίκη στο ΣΕΦ στον πρώτο τελικό έδωσε στον Παναθηναϊκό το προβάδισμα για τον τίτλο, όμως δεν αρκεί για να ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του γνωρίζουν πως ο Ολυμπιακός μόνο αμαχητί δεν θα πέσει και θέλουν να κάνουν το 2-0, ώστε να βρεθούν μια “ανάσα” από τον τίτλο. Όπως και στον πρώτο αγώνα οι “πράσινοι” δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Στράτου Περπέρογλου, όμως θα έχουν την δυναμική συμπαράσταση του κόσμου τους καθώς ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει απούλητα.
 
Σύμμαχος του Παναθηναϊκού η παράδοση καθώς οι πρωταθλητές Ευρώπης μετρούν 26 εντός έδρας νίκες σε ισάριθμα ματς σε τελικούς της Α1, ενώ η τελευταία τους ήττα ήταν στη Γλυφάδα από τον Ολυμπιακό το 1993!
 
Στην αντίπερα όχθη οι “ερυθρόλευκοι” βλέπουν το ματς ως την τελευταία τους ευκαιρία για τον τίτλο και εμφανίζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν ξανά πίσω το πλεονέκτημα της έδρας.Στη χθεσινοβραδινή τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα στο ΟΑΚΑ, περίπου 200 οπαδοί, αλλά και ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν το «παρών» εκφράζοντας τη στήριξή τους στην ομάδα και την πίστη για την ισοφάριση.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Χριστοδούλου, Φούφης και Ψαριανός.

 
Το NewsIt θα σας μεταφέρει όλα συμβαίνουν στο ΟΑΚΑ πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον τελικό. Πρώτο τζάμπολ στις 22.00.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε