Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο τίτλος φεύγει, ο Βαλβέρδε έρχεται

Ο Βαλβέρδε είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού
Ο Βαλβέρδε είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κατήφεια και προβληματισμός στον Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Ηρακλή και το -5 από την κορυφή. Πλησιάζει στον Πειραιά ο Βαλβέρδε βάζοντας τους δικούς του όρους. Η στάση του Κόκκαλη.

Οι “ερυθρόλευκοι” ελπίζουν σε ένα θαύμα για να πανηγυρίσουν τον τίτλο, ενώ σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Στον Πειραιά γνωρίζουν το μερίδιο ευθυνών που αναλογεί στον Σέρβο ωστόσο δεν θέλουν να αλλάξουν και τέταρτο προπονητή την ίδια σεζόν.

 
Όπως γίνεται πάντα στον Ολυμπιακό οι αποφάσεις ανήκουν στον Σωκράτη Κόκκαλη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βλέπει την αυτοκρατορία που ο ίδιος έχτισε να γκρεμίζεται από τα δικά του λάθη. Η περσινή ομάδα, αυτή του Ερνέστο Βαλβέρδε το βλέπει και ο ίδιος ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπει φέτος.
 
Ίσως για πρώτη φορά στα 16 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι των “ερυθρόλευκων” ο Σωκράτης Κόκκαλης θα αναγκαστεί να ρίξει τον εγωισμό του και να προσπαθήσει να φέρει πίσω στην ομάδα τον άνθρωπο που απαξίωσε πέρυσι. Από την άλλη ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν πρόκειται να πιαστεί κορόιδο. Πλέον ξέρει τι γίνεται στον Πειραιά και θα βάλει τους δικούς του όρους. Ο Βαλβέρδε θα ζητήσει συγκεκριμένο μπάτζετ, συγκεκριμένους ανθρώπους και συγκεκριμένο συμβόλαιο. Αν στον Ολυμπιακό θέλουν να ξαναφτιάξουν ομάδα ας τους δεχτούν με κλειστά μάτια.
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το Πάσχα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε