Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο τίτλος περνάει από τα Πηγάδια

Να επιστρέψει στα γκολ θέλει ο Κατσουράνης που είχε σημειώσει το μοναδικό τέρμα στον αγώνα του πρώτου γύρου
Να επιστρέψει στα γκολ θέλει ο Κατσουράνης που είχε σημειώσει το μοναδικό τέρμα στον αγώνα του πρώτου γύρου, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Παναθηναϊκός με τον αέρα των πέντε βαθμών διαφοράς από τον Ολυμπιακό φιλοξενείται από την Ξάνθη στο σημαντικότερο ματς της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. 

Οι πράσινοι καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ξάνθης, ομάδα που παραδοσιακά τους δυσκολεύει. Ο Νιόπλιας εξακολουθεί να διατηρεί το απόλυτο από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία των πράσινων, την ώρα που ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει ανοιχτή επικοινωνία με τα αντίπαλα δίχτυα.

Στην αποστολή του τριφυλλιού βρίσκονται και πάλι οι Τζιόλης-Κλέιτον, αντίθετα Σεϊταρίδης, Ρουκάβινα και Γκάμπριελ έμειναν στην Αθήνα.

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει και ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να περάσει νικηφόρα από την Λειβαδιά και να μείνει σε απόσταση βολής από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Στην Κρήτη ο Εργοτέλης αναζητά τη νίκη μετά από τις τρεις συνεχόμενες ήττες. Ο Πανιώνιος με τον Εστογιανόφ και πάλι στην αποστολή επιθυμεί να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από 3 ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. 

Σάββατο 09/01

16.45 Εργοτέλης-Πανιώνιος
16,45 Skoda Ξάνθη-Παναθηναϊκός
19.00 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/1

14.30 Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα
14,30 Ολυμπιακός-Λάρισα 
14.30 Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα
16.45 Άρης-Ηρακλής
19.00 ΑΕΚ-Ατρόμητος 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε