Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο τίτλος περνάει από την Καβάλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες στο πρωτάθλημα με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ξανά στην κορυφή μαζί με τον Παναθηναϊκό. Τα πλάνα του Βαλβέρδε. 3.000 ερυθρόλευκοι στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Στην έδρα που η ΑΕΚ έχασε και ο Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία ο Ολυμπιακός καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες και στην κορυφή της βαθμολογίας. Στον Πειραία μόνο εύκολο δεν θεωρούν το συγκεκριμένο παιχνίδι παρά το γεγονός πως η Καβάλα έχει αρκετές σημαντικές απουσίες. Ο Χένρικ Κάσπερτσακ ψάχνει να βρει λύσεις στις απουσίες των Καρντόσο, Αμπντούν και Ονουάτσι την ώρα που ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί και πάλι να υπολογίζει στους Μέλμπεργκ και Τοροσίδη.
 
Σε ότι αφορά τα σχέδια του Ισπανού για την ενδεκάδα ο Όλοφ Μέλμπεργκ αφού προπονήθηκε για άλλη μια φορά κανονικά, αναμένεται να επιστρέψει ως βασικός δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, με τον Τοροσίδη να πηγαίνει δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά. Πιο μπροστά το δίδυμο Ντουντού-Ουρτάδο θεωρείται το πιο πιθανό, με τον Ιμπαγάσα να έχει το ρόλο του οργανωτή. Δεξιά Ρόμενταλ, αριστερά Φουστέρ και κορυφή Μιραλάς είναι το πιο ορθολογικό σχήμα, αν και Ισπανός προπονητής αρέσκεται στις εκπλήξεις. Δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη η χρήση ως βασικού του Μάρκο Πάντελιτς με τον Μιραλάς να πηγαίνει αριστερά ως αντί-Ριέρα, ούτε του Γιάννη Φετφατζίδη αντί του Φουστέρ.
 
Οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν την υποστήριξη περίπου 3000 φίλων τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε