Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο τίτλος περνάει από την Τούμπα – ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Να εκμεταλλευτεί την ήττα του Παναθηναϊκού και να πλησιάσει στους 2 βαθμούς από την κορυφή θέλει ο Ολυμπιακός που κοντράρεται με τον αήττητο επί 10 αγωνιστικές ΠΑΟΚ στην “καυτή” Τούμπα.

Την ευκαιρία να πλησιάσουν σε απόσταση βολής τον Παναθηναϊκό έχουν οι “ερυθρόλευκοι” μετά την ήττα των “πρασίνων” στην Λιβαδειά. Το αποτέλεσμα αυτό έχει τονώσει την ψυχολογία στο στρατόπεδο των Πειραιωτών οι οποίοι καλούνται να φύγουν για πρώτη φορά νικητές από την Τούμπα με τον Βαλβέρδε στον πάγκο τους (σε τέσσερα παιχνίδια ο Ισπανός έχει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα).

Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ θέλει να επιβεβαιώσει την εξαιρετική του κατάσταση, ενώ έρχεται με την φορά της νίκης του επί της ΑΕΚ στην Αθήνα. Συνολικά ο “δικέφαλος του βορρά” μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες ενώ αγνοεί την ήττα για 10 αγώνες.

Σχετικά με τα πλάνα των δύο προπονητών ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Σταφυλλίδης, Μαλεζάς, Κατσικάς και Λίνο, ενώ στην μεσαία γραμμή οι Λαζάρ, Γκαρσία και Φωτάκης. Στα άκρα θα ξεκινήσουν οι Σαλπιγγίδης και Γεωργιάδης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αθανασιάδης.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους αυτοί αναμένεται να παραταχθούν με τον Μέγιερι στα γκολπόστ. Στην άμυνα την τετράδα θα αποτελούν οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, ενώ στην μεσαία γραμμή οι Μανιάτης και Μοντέστο (ή Ορμπάιθ). Ο Ιμπαγάσα θα έχει ρόλο οργανωτή, στα αριστερά του θα είναι ο Μιραλάς, στα δεξιά του ο Καζίμ Καζίμ και στην κορυφή ένας εκ των Τζιμπούρ ή Πάντελιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε