Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο τίτλος περνάει από το “Βικελίδης”

Ιβιτς και Ρονάλντο θα δώσουν αρκετές μάχες την Κυριακή
Ιβιτς και Ρονάλντο θα δώσουν αρκετές μάχες την Κυριακή, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο σημαντικότερο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια.

Ολόκληρη η πόλη ζει και αναπνέει για το συγκεκριμένο παιχνίδι εδώ και καιρό, ενώ τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Ο ΠΑΟΚ με νίκη στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου του θα βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 15 χρόνια, ενώ ο Άρης θέλει το τρίποντο για να παραμείνει σε θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ και να στερήσει παράλληλα την χαρά στον “δικέφαλο”.

 
Γρίφος αποτελεί η ενδεκάδα των γηπεδούχων με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να προβληματίζεται για δύο θέσεις. Ο Σηφάκης θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα ο Νέτο θα βρίσκεται δεξιά ένας εκ των Αράνο, Βανγκέλι αριστερά και στόπερ οι Ρονάλντο και Νασούτι. Στη μεσαία γραμμή δεξιά παίζεται μία θέση ανάμεσα σε Χαβίτο και Μεριέμ, στα αριστερά θα είναι ο Κάλβο και στον άξονα ο Πρίττας με τον Ναφτί. Στην επίθεση θα παίξουν οι Κόκε και Κάμπορα.
 
Αντίθετα στους φιλοξενούμενους τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Χαλκιάς, στην άμυνα οι Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας και Λίνο, στην μεσαία γραμμή οι Γκαρσία, Βίτολο, Βιεϊρίνια και Σορλέν, ενώ στην επίθεση πίσω από τον Μουσλίμοβιτς θα παίξει ο Ίβιτς.

Η αναμέτρηση αρχίζει στις 19:00 και ολοκληρώνει την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, την Κυριακή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε