Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

“Ο Τοροσίδης αξίζει για τη Ρόμα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Λεάντρο Γκρέκο μίλησε στους συμπατριώτες του για τις πρώτες του εμπειρίες από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά για το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Βασίλη Τοροσίδη.

“Ο Τοροσίδης αξίζει για τους Τζιαλορόσι” είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της “Gazzetta Giallo Rossa”, μία φράση που αποδίδεται στον Ιταλό μέσο του Ολυμπιακού, ο οποίος τόνισε τα εξής: “Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που διαθέτει ποιότητα και μπορεί να τα πάει καλά στην Ιταλία. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μου ζητήθηκαν πληροφορίες από τη Ρόμα. Θα τον συμβούλευα (σ.σ. τον Τοροσίδη) να αποδεχτεί, καθώς η Ρόμα είναι φανταστική και εκεί έζησα τα καλύτερά μου χρόνια”.

Ο Γκρέκο υποστήριξε πως νιώθει “χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, καθώς είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας και επίσης πολύ γνωστός στην Ευρώπη” και συμπλήρωσε: “Η ποιότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι χαμηλότερη σε σύγκριση με το ιταλικό, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και δεν αισθάνεσαι αυτή την έλλειψη. Παίζουμε στην Ευρώπη, εδώ πολλοί είναι άρρωστοι με το ποδόσφαιρο και ζουν μόνο για την ομάδα”.

Όσο για το αν νοσταλγεί το ιταλικό πρωτάθλημα, ο Γκρέκο είπε πως “μου λείπουν οι φίλοι μου και η Ιταλία. Από πλευράς ποδοσφαίρου νιώθω πολύ καλά εδώ. Έψαχνα μια ευκαιρία και ήθελα να είμαι μέρος μιας ομάδας που πραγματικά να πιστεύει σε μένα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε