Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο Τοροσίδης στην UEFA: Ρεαλιστικός στόχος μας το νταμπλ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για τους στόχους της ομάδας αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία στο Europa League.

Αναβάλλεται το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Αμοιβαίες δεσμεύσεις των “αιωνίων”- “Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά”!

Οι τόνοι…έπεσαν για λίγες ώρες – ΠΑΟ:Πείτε μας πότε βολεύει;

Πιστεύει στην πρόκριση ο προπονητής της Μέταλιστ

Ετοιμοπόλεμος… για τη Μέταλιστ – “Μέσα” Αβραάμ και Κάρολ

“Το πάνω χέρι ο Ολυμπιακός”

Η διαφορά στη νοοτροπία του Ολυμπιακού είναι ο βασικός λόγος της επιτυχίας σύμφωνα με τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων” αναφέρθηκε στο ματς με την Μέταλιστ, αλλά και στο εκπληκτικό σερί της ομάδας που έχει 10 αγώνες να δεχτεί γκολ.

Υπάρχει διαφορά στη νοοτροπία της ομάδας, μία έντονη αποφασιστικότητα. Πραγματικά τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι, είτε εάν αντιμετωπίζουμε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες είτε όταν παίζουμε απέναντι σε θεωρητικά πιο αδύναμες, και εντός και εκτός έδρας. Ελπίζω να μπορέσουμε να διατηρήσουμε αυτή την νοοτροπία στο μυαλό μας, γιατί τα αποτελέσματα που παίρνουμε, αυξάνουν βελτιώνουν το πρεστίζ της ομάδας

Για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε τόσα παιχνίδια στη σειρά μία ομάδα χρειάζεται, πάνω από όλα, να έχει και την τύχη με το μέρος της. Επίσης είναι προϊόν σκληρής και ομαδικής δουλειάς και όχι μόνο των παικτών που παίζουν στην άμυνα. Όποιος και να παίζει μπροστά, είτε στο κέντρο είτε στην επίθεση έχει βοηθήσει στο να πετύχουμε αυτό το απίστευτο στατιστικό. 

Η Μέταλιστ είναι τεχνική ομάδα και έχει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της. Ο προπονητής μας, μας είπε μετά το ματς στην Ουκρανία πως το δεύτερο παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο για εμάς. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, γιατί ο καλός αγωνιστικός χώρος του Γ. Καραϊσκάκης ευνοεί γρήγορες ομάδες όπως είναι η Μέταλιστ.

Ο ρεαλιστικός μας στόχος για την σεζόν είναι το νταμπλ στην Ελλάδα. Όσο για το Europa League δε θέλω να θέσω κάποιο στόχο. Προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα από όλα θα πρέπει να προκριθούμε την Πέμπτη. Αν το καταφέρουμε, θα είναι κάτι θαυμάσιο. 

Το να είσαι μία από τις οκτώ καλύτερες ομάδες του Europa League δεν είναι κάτι που πρέπει να το υποτιμήσουμε. Από εκεί και πέρα, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε πώς η τύχη θα είναι με το πλευρό μας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε