Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Τοτσέ έδιωξε την…κατάρα – ΕπιστρΟΦΗ στις νίκες για Παναθηναϊκό!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και έμεινε… ζωντανός στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στα πλέι-οφ. Δύο τέρματα από τον Τοτσέ – Κορυφαίος ο Σισοκό. Η πρώτη εντός έδρας νίκη των “πράσινων” μετά από 97 μέρες!

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Μία ημέρα μετά το… καμπανάκι που έκρουσε ο Γιάννης Αλαφούζος, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έριξαν εντυπωσιακή “τριάρα” στον ΟΦΗ, στο ΟΑΚΑ, και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι των πλέι-οφ.

Πολύ καλός ρυθμός στο πρώτο μέρος και από τις δυο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός θέλησε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του και να κάνει παιχνίδι, σε αντίθεση με τους Κρητικούς που προσπάθησαν να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις.

Με κύριους εκφραστές τους Μαυρία, Σισοκό και Σο, οι “πράσινοι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπάθησαν να “ανοίξουν” την άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά τελικά μία τυχερή προσπάθεια του Μαρίνου (29′), ήταν αρκετή για το “τριφύλλι” να ανοίξει το σκορ. Πριν όμως κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ήρθε το τέρμα του Κουτσιανικούλη, για να φέρει το ματς στα ίσα (32′). Η εξέλιξη αυτή δεν πτόησε τον Παναθηναϊκό, που πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια, χάρις το τέρμα του Τοτσέ (39).

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού στην επανάληψη, πιέζοντας ψηλά στην άμυνα των Κρητικών. Οι “πράσινοι”, που είχαν πολύ άκρη ανάπτυξη ειδικά από την δεξιά τους μεριά με τους Σείταρίδη και Σισοκό, έφτασαν κοντά στο 3-1, αλλά ο Μπουμσόνγκ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αγριμάκη (63′).

Το “τριφύλλι” ζήτησε σωστά πέναλτι στη φάση του 70′, αλλά πέντε λεπτά αργότερα κατάφερε και τριπλασίασε τα τέρματα του, με το δεύτερο τέρμα του Τοτσέ στην αναμέτρηση και 9ο στο πρωτάθλημα. Το μόνο που άλλαξε ήταν η κόκκινη κάρτα που είδε ο Παπάζογλου στις καθυστερήσεις. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης έδωσε ένα εντός έδρας τρίποντο στον Παναθηναϊκό μετά τις 18 Νοέμβρη, όταν είχε επικρατήσει του ΠΑΟΚ 2-0.

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Μαρίνος, Σο, Βιτόλο, Φουρλάνος (37’ Ζέκα), Σισοκό, Μαυρίας (78’ Εσπράθα), Τοτσέ (82’ Φορναρόλι). 

Στον πάγκο: Καπίνο, Κάιπερ, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος. 

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Κουρδάκης (51’ Ζαχαράκης), Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης, Κουτσιανικούλης, Βερόν, Μακρής, Κυζιρίδης (79’ Καπουράνης), Περογαμβράκης (69’ Βιτώρος), Παπάζογλου 

Στον πάγκο: Γουναρίδης, Ζορμπάς, Κανούλας, Κολλιακουδάκης. 

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας) 
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Θανασακούδης (Μακεδονίας) 
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε