Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο Τσάκας επέστρεψε και…απειλεί: Τέρμα στα μπραβιλίκια και τις ψευτομαγκιές

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Βλάσης Τσάκας ξαναέκανε την εμφάνιση του μετά από… καιρό, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Σάββα Θεοδωρίδη και του Ολυμπιακού ενώ τόνισε ότι η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Ο εκπρόσωπος των υποψήφιων επενδυτών του Παναθηναϊκού (έτσι υπογράφει την γραπτή του δήλωση), ενοχλημένος από τα όσα δήλωσε ο Σάβββας Θεοδωρίδης αλλά και από τα όσα διαρρέει ο Ολυμπιακός, απάντησε.

Η δήλωση του Βλάση Τσάκα:

“Καταντάει σκωτσέζικο ανέκδοτο η εβδομαδιαία γκρίνια του Ολυμπιακού, ψάχνοντας για άλλοθι και δικαιολογίες για την ανυπαρξία τους μέσα στο γήπεδο. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν κατανοητά όταν η εύνοια έχει γίνει συνήθεια τόσα χρόνια και ξαφνικά οι βουτιές δεν ανταμείβονται με την άσπρη βούλα. Το να βγαίνουν όμως με τόση γραφικότητα οι συνεργάτες του κου. Μαρινάκη και προκειμένου να ηρεμήσουν τον μαινόμενο Πρόεδρό τους (όπως περιγράφεται στα sites να είναι ο κ. Μαρινάκης από την διαιτησία του κου Κωνσταντινέα) να αναφέρονται στον Παναθηναϊκό και στους υποψηφίους επενδυτές, αυτό ξεπερνά τα όρια. Κύριοι, εφεξής όταν θα αναφέρεστε στην ομάδα μας και στην νέα ιδιοκτησία θα πρέπει να πλένετε τα στόματά σας. Η γραφικότητα του κάθε συνταξιούχου που νομίζει ότι ακόμα είναι στην εποχή Κόκκαλη και παράγκας, όσο και να θέλεις να την δεις με επιείκεια, καταντά τραγελαφική.

Τα τελευταία εμπόδια που πήγαν να μπουν στη Βουλή των Ελλήνων ξεπεράστηκαν και η Ελληνική Πολιτεία, με καθυστέρηση ομολογουμένως, μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε σε λίγες ημέρες τους νέους επενδυτές στο τιμόνι της πράσινης ΠΑΕ. Τότε υποσχόμαστε και το τελικό ξεκαθάρισμα. Τέρμα στα μπραβιλίκια και τις ψευτομαγκιές.

Το παιχνίδι θα παίζεται μέσα στις άσπρες γραμμές. Πουθενά αλλού.

Βλάσης Τσάκας

Εκ μέρους των υποψηφίων επενδυτών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός”

ΠΑΟ για πρωτάθλημα – Ο Κουίνσι “έβαψε” πράσινη την κορυφή

Γόντικας: “Προσέξτε μην σας πάρουν το πρωτάθλημα οι ανύπαρκτοι”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε