weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Ο Τσάκας ξαναχτυπά: Η απόλυτη γελοιοποίηση!

Ο Τσάκας ξαναχτυπά: Η απόλυτη γελοιοποίηση! | Newsit.gr
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Θα πάμε στα δικαστήρια τον Πρίγκιπα αν…

Ο Βλάσης Τσάκας πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε με σκληρό τρόπο στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη το απόγευμα ο Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα:

«Η απόλυτη γελοιοποίηση!

Οι κατά σύμπτωση διοικούντες, οι άνθρωποι που εμφανίστηκαν από το πουθενά, οι όψιμοι Παναθηναικάρες συνεχίζουν το ίδιο βρώμικο επικοινωνιακό τους παιχνίδι.

Ενισχύοντας το επικοινωνιακό τους επιτελείο με ένα ακόμα μέλος (της ίδιας – ελεγχόμενης από τη Δικαιοσύνη – παρέας της ΕΡΤ) η μοναδική τους απασχόληση είναι να εκδίδουν καθημερινά και από μια ανακοίνωση, μη σεβόμενοι ούτε τις αργίες. Τόσο πολύ δουλεύουν!!!

Ο κος Κουμουτόπουλος, είναι έγκριτος οικονομολόγος και πάνω από όλα της απολύτου εμπιστοσύνης μας. Εξάλλου τα πτυχία του είναι διαθέσιμα για τον καθένα. Και για να διευκρινίσουμε, ο κος Κουμουτόπουλος είναι Αντιπρόεδρος του ΔΣ και Financial Manager Ανωνύμου Εταιρίας η οποία έχει σαν βασικό μέτοχο την δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο στο είδος της, την Tugra Makina.

Αλλά αφού ενδιαφέρθηκαν, ας μας εξηγήσουν, εκεί στην ΠΑΕ, την τοποθέτηση!!! (έτσι μας παρουσιάστηκε) του κου Παναγιωτίδη, Πολιτικού Μηχανικού σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο οποίος ανέλαβε την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ!!!

Ποτέ μα ποτέ δεν είπαμε ούτε υπαινιχτήκαμε τίποτα για τις DELOITTE και GRANT THORNTON, τις οποίες σεβόμαστε απόλυτα. Ζητήσαμε να διασταυρώσουμε και να ελέγξουμε στοιχεία του 2012, επικεντρώνοντας την προσοχή μας στο δεύτερο εξάμηνο του 2012 και να δούμε και την πρόβλεψη για το πρώτο εξάμηνο του 2013.

Ποιος άραγε μπορεί να απαιτήσει την καταβολή 28 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να έχουν δει οι δικής του εμπιστοσύνης σύμβουλοι τα απαιτούμενα στοιχεία? Πόσο μάλλον όταν καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας ολοένα και περισσότερες «άγνωστες» οικονομικές υποχρεώσεις?

Δυστυχώς οι κύριοι αυτοί (που διευκόλυναν κατά δήλωση τους) την είσοδο του Πρίγκιπα αρνήθηκαν σχεδόν τα πάντα, επικαλούμενοι ζητήματα εμπιστευτικότητας, αν και εμείς οι ίδιοι τους είχαμε προτείνει και σχετικό ιδιωτικό συμφωνητικό εχεμύθειας, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Αντιλαμβανόμαστε βέβαια από τις συνεχείς διαρροές κύκλων και τετραγώνων, καθώς και τις αλλεπάλληλες απαντήσεις μέσω ανακοινώσεων, την απροθυμία τους για εχεμύθεια και όχι μόνο…

Ζητήσαμε εγγράφως τα εξής:

1. Συγκεκριμένο ραντεβού σε συγκεκριμένη ημέρα στη Τράπεζα όπου τηρείται ο ειδικός λογαριασμός της ΠΑΕ, ώστε να κατατεθεί η τραπεζική επιταγή 28 εκατομμυρίων ευρώ, με ταυτόχρονη παραίτηση-αντικατάσταση των μελών του Δ.Σ.

2. Έλεγχο όπως εμείς επιθυμούμε με βάση αναλυτική λίστα απαιτήσεων

3. ουδέποτε ζητήθηκε M.O.U, όπως ψευδώς διαρρέουν για να δημιουργηθούν εντυπώσεις, απλά δόθηκαν εγγράφως οι προτάσεις μας.

Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό τα γαϊτανάκι εντυπώσεων, το οποίο προκαλεί η πλευρά της ΠΑΕ, θα αναγκαστούμε να δώσουμε στην δημοσιότητα όλη τη μεταξύ μας αλληλογραφία.

Απειλές για προσφυγή στη Δικαιοσύνη (εκτός από την αστειότητά τους αφού εμείς δεν έχουμε κοστίσει στην ΠΑΕ ούτε ένα ευρώ, ούτε διαχειριζόμαστε ξένα χρήματα) δε μας ακουμπάνε, ούτε και μας τρομάζουν.

Η Δικαιοσύνη βέβαια θα είχε πολλά να πει για κάποιες κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις που παρουσιάστηκαν ως νόμιμα στοιχεία, με τα οποία παγιδεύσατε και καταφέρατε να αρπάξετε τον Παναθηναϊκό, εμποδίζοντας και τότε την είσοδο του Πρίγκιπα Φαιζάλ που μόλις είχε πάρει την έγκριση από την Ε.Ε.Α. με τραπεζικές εγγυήσεις και νόμιμα έγγραφα και όχι σπέκουλες για συγκέντρωση εκατομμυρίων από ένα δοκιμαζόμενο από την κρίση λαό.

Εσείς παραπλανήσατε, εμείς απλά υποβάλλαμε μια πρόταση η οποία παραδόξως απορρίφθηκε και μας οδηγήσατε, αγνοώντας τις απαιτήσεις μας, σε μία αύξηση Μ.Κ. 15 ημερών με 8 εργάσιμες μόνο. Εμείς κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ολοκληρωθεί το deal και εσείς ακριβώς το αντίθετο. Η χθεσινοβραδυνή σας απάντηση στις 23:33 δείχνει και τη σύγχυση και τον πανικό σας. Η υποκρισία σας περισσεύει.

Βλάσης Τσάκας

Συνεργάτης HRH Prince Faisal Bin Abdulaziz Bin Nasser Bin Abdulaziz Al Saud»

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Καζιγιάμα (ΦΩΤΟ)

Απορούν στον Παναθηναϊκό με Τσάκα – Μιλούν για… ηρωική έξοδο!

Έξαλλος ο Αντωνιάδης με Αλαφούζο!

Κασιγιάμα: Πρόκληση για μένα ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

#TAGS MM