Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Τσιάρτας πλήρωσε το… μάρμαρο – Τον “τελείωσε” ο Μαύρος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η πρώτη κίνηση του Θωμά Μαύρου μετά το κάκιστο ξεκίνημα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα είναι η απομάκρυνση του Βασίλη Τσιάρτα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο πρόεδρος της Ένωσης ανακοίνωσε στον παλαίμαχο άσο ότι η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε. Ο Τσιάρτας μετά τις μετεγγραφές του καλοκαιριού δεν είχε ουσιαστικό ρόλο και με δεδομένο ότι τον Γενάρη η ΑΕΚ μπορεί να κάνει μόνο μία μετεγγραφή, ο Μαύρος αποφάσισε να τον απομακρύνει.

Ο πρώην, πλέον, τεχνικός διευθυντής της ομάδας δεν είχε τον τελευταίο καιρό τις καλύτερες σχέσεις με τον Θωμά Μαύρο και η απομάκρυνση του ήταν μάλλον φυσιολογική εξέλιξη.

Ο Τσιάρτας θα συναντηθεί με τον Ανδρέα Δημητρέλο για να μάθει περισσότερα αν και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ δεν είχε σχέση με το “διαζύγιο”.

Ο Μαύρος με δηλώσεις του στο AEK365.gr επιβεβαίωσε την απόλυση του Τσιάρτα: “Δική μου είναι η απόφαση να αποχωρήσει ο Τσιάρτα. Μίλησα μαζί του, τον ευχαρίστησα για ό,τι προσέφερε, διότι βοήθησε κι αυτός σε δύσκολη στιγμή. Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Έτσι είναι η ζωή και κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται.

Αυτή τη στιγμή δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης. Εγώ θα κάνω ό,τι χρειαστεί και θα δούμε στο μέλλον. Να δούμε και τι θα γίνει με τους υποψήφιους επενδυτές, αν θα μπουν ή όχι στην ΑΕΚ και τι φιλοδοξίες έχουν. Για την ώρα δεν υπάρχει θέμα να έρθει κάποιος άλλος στη θέση του Βασίλη.”

Έπιασε… πάτο η ΑΕΚ και γύρισε μισό αιώνα πίσω

Εκτέλεση απ’τη…βούλα – Στον πάτο με δύο “μπαλωθιές” η ΑΕΚ

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 4ης αγωνιστικής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε