Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο Τζίγγερ δεν υπέγραψε το μνημόνιο με τον Βγενόπουλο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η κόντρα των δύο αντρών καλά κραττεί αφού έστω και μέσω του περιβάλλοντος του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πήρε θέση για τα όσα αναφέρει ο Αδρέας Βγενόπουλος περί συμφωνίας που δεν τηρήθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Ο Mr Mig στην ανακοίνωση του έκανε λόγο για μη τήρηση των συμφωνηθέντων από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και η πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε, μέσω διαρροών.

“Το μνημόνιο με τους 8 όρους δεν συντάχθηκε ποτέ. Ήταν η πρόταση που ήθελε ο Ανδρέας Βγενόπουλος η οποία δεν υπεγράφη ποτέ για αυτό και κατά την έξοδό του ο Mr MIG δήλωσε τα σημεία που είχαν συμφωνήσει οι δύο άνδρες και ο Νικόλας Πατέρας.

Ειδάλλως, ο Βγενόπουλος θα διάβαζε απευθείας το μνημόνιο που είχε συντάξει και εκτός αυτού θα είχε υπογραφεί και από τους τρεις. Για να μην γίνει κάτι τέτοιο κάπου διαφώνησαν και τελικά διαμορφώθηκε ένα κοινό ανακοινωθέν με αυτά τα καίρια που συμφωνούσαν.

Οι όποιες ενστάσεις υπήρξαν για το θέμα του γηπέδου αφορούσαν μέχρι τότε την λειτουργία και τη διαχείριση της ΓΗΠΕΛ για την καλύτερη προοπτική του έργου. Όχι για το πως δεν θα γίνει το έργο, όπως φαίνεται ότι επιθυμεί και έχει αποφασίσει ο Βγενόπουλος.”

Όσον αφορά στην πρόταση του Βγενόπουλου για δημιουργία γηπέδου σε άλλο μέρος και όχι στο Βοτανικό, ο Τζίγγερ όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του, είχε συμφωνήσει σε περίπτωση που ο Mr Mig γινόταν μεγαλομέτοχος να βοηθήσει στην προεργασία της μελέτης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε