Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Ο Βαλβέρδε θα αποχαιρετίσει στον τελικό του κυπέλλου”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ισπανικό δημοσίευμα θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Βαλβέρδε από τον πάγκο του Ολυμπιακού στο τέλος της σεζόν, ενώ αναφέρεται και στο “ερυθρόλευκο” ενδιαφέρον για τον Έμερι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Las provincias” o Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού στις 28 Απριλίου, στον τελικό του κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον για τον τεχνικό της Βαλένθια, Ουνάι Έμερι.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Ολυμπιακός θέλει να υπογράψει τον Εμερι, ως αντικαταστάτη του Βαλβέρδε. Ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ που εκπροσωπεί και τους δύο φέρεται να έχει προτείνει τον προπονητή της Βαλένθια. Ο Ουνάι Έμερι έχει κλείσει τον κύκλο του στις “νυχτερίδες” και είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε, αν τελικά αυτός φύγει.

Ο τωρινός προπονητής του Ολυμπιακού κατέκτησε τρεις τίτλους με την ελληνική ομάδα, όμως, ένα οικογενειακό πρόβλημα δεν τον αφήνει να συνεχίσει στον Πειραιά και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Βαλβέρδε θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς τώρα ο ελληνικός σύλλογος επικεντρώνεται στο σημαντικό ματς. Η πρώτη προοπτική που κοιτάει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για προπονητή του Ολυμπιακού είναι ο Ουνάι Έμερι της Βαλένθια.

Τόσο ο Βαλβέρδε, όσο και ο Εμερι έχουν ως μάνατζερ τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ και στην Ελλάδα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει δουλειά για την επόμενη σεζόν στον νυν προπονητή της Βαλένθια.

Οικονομικά η προσφορά είναι καλή καθώς ο Βαλβέρδε αμείβεται με 1,8 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και ο Εμερι με ένα εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να του δώσει κάτι παραπάνω για να τον βάλει να κάτσει στον ελληνικό πάγκο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε