Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Βλάχος “ανακοίνωσε” τον Τσουκαλά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα είδε στο φιλικό με την Πρέστον έμεινε ο Βλάχος που ζήτησε 5-6 μετεγγραφές ενώ έβγαλε και ειδήσεις.

Δείγμα θετικό – Έχει λόγους να χαμογελά η ΑΕΚ

Ο προπονητής της ΑΕΚ αφού πρώτα αποκάλυψε ότι ο Γιάγκο Φερνάντεζ δεν είναι πλέον υπό δοκιμή και θα υπογράψει στην Ένωση, τόνισε ότι ο Τσουκαλάς έχει συμφωνήσει με την ομάδα και τον περιμένει για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

“Δείξαμε μαχητικότητα και αγωνιστικότητα, το πνεύμα που πρέπει να έχει η ΑΕΚ. Έπαιξαν καταπληκτικά όλα τα παιδιά. Για πρώτο φιλικό δεν είχαμε δύναμη και ταχύτητα και επινοήσεις. Μιλάμε για 30 νέα παιδιά εκτός του Ντίμι. Με φοβίζει η πορεία αυτών των παιδιών που δεν έχουν βάσεις στην φυσική κατάσταση και την δύναμη.

Είμαι ευχαριστημένος όμως. Μπήκαν στην επανάληψη πιο δημιουργικοί και επιθετικογενείς παίκτες και κάναμε φάσεις. Ο ενθουσιασμός όμως δεν είναι πάντα καλά σύμβουλος και φάγαμε το γκολ. Κάναμε ευκαιρίες στο δεύτερο, ήμασταν καλύτεροι. Δεν θέλω να χάνω ούτε στα φιλικά.

Θέλω ακόμη κάποιους παίκτες, αν έχουμε υπομονή θα βγάλουμε φέτος 2-3 παίκτες και του χρόνου πάλι ξανά το ίδιο. Δεν φτάνουν όμως τα μικρά παιδιά. Χρειάζονται και έμπειροι να τους στηρίξουν.

Έχω μιλήσει με Τσιάρτα, Μαύρο και Δημητρέλο, τους έχω πει τι θέλω. Δύο στόπερ, ο ένας ήρθε είναι ο Γιάγκο. Θέλω δύο αμυντικά χαφ, έχουμε μείνει μόνο με τον Ρίκκα. Θέλω ακόμη ένα επιτελικό χαφ και ένα επιθετικό. Δεν είναι πολλές μεταγραφές.

Ο Τσουκαλάς είναι επιλογή μου, έχει παραστάσεις, έκανε καλό πρωτάθλημα δίπλα στον Γκαρσία. Η ΑΕΚ μπορεί να του δώσει ένα βήμα στην καριέρα του. Τον περιμένουμε να έρθει, αύριο έρχονται Παυλής και Κατσέτης. Φέτος θα έχουμε πολλά νέα παιδιά. Θέλουμε υπομονή.”

Δείγμα θετικό – Έχει λόγους να χαμογελά η ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε