Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ο Χαντάνοβιτς έσωσε την Ίντερ (VIDEO)

Ο Χαντάνοβιτς έσωσε την Ίντερ (VIDEO)

Η Μίλαν βρήκε απέναντί της το τείχος που έστησε ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς στην εστία του, η Ίντερ ξύπνησε μετά το 60′ και “έκλεψε” την ισοπαλία 1-1 στο 158ο derby della Madonnina.

Ο MVP της αναμέτρησης, ο Σλοβένος τερματοφύλακας Σαμίρ Χαντάνοβιτς, είπε 3 φορές “όχι” στον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος στο 1ο ημίχρονο ήταν δραστήριος και κυνήγησε το γκολ.

Αυτό τελικά βρέθηκε από τον έτερο φορ των τύποις φιλοξενουμένων, Στεφάν ελ Σαραουί, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ στο 21ο λεπτό. Το υποδειγματικό passing game των παικτών του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που θύμιζε σε πολλά την αντίπαλο που υπέταξε μεσοβδόμαδα στο Champions League, ευνοήθηκε από την ανυπαρξία των γηπεδούχων για περίπου 60 λεπτά.

Όταν ο Στραματσιόνι αποφάσισε να παρέμβει, δικαιώθηκε στο 71′ με την κεφαλιά του Στσελότο κι ενώ οι “νερατζούρι” πήραν τον έλεγχο του αγώνα σταδιακά μέχρι το τέλος. Η Μίλαν δυσκολεύθηκε να βρει τους χώρους που νωρίτερα της προσέφεραν διόδους για την εστία του Χαντάνοβιτς, η Ίντερ κυνήγησε το γκολ της νίκης ανεπιτυχώς και το ντέρμπι τελείωσε δίχως νικητή.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σανέτι, Ρανόκια, Ζουάν Ζεσούς, Ναγκατόμο (77′ Κίβου), Γκάργκανο, Γκουαρίν, Καμπιάσο (69′ Στσελότο), Άλβαρες (74′ Κουζμάνοβιτς), Παλάσιο, Κασάνο

Μίλαν: Αμπιάτι, Αμπάτε, Μεξές, Σαπάτα, Ντε Σίλιο, Νοτσερίνο, Μοντολίβο, Μουντάρι (90′ Αμπροζίνι), Μπόατενγκ (81′ Νιανγκ), Ελ Σαραουί (87′ Κρκιτς), Μπαλοτέλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε