Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Χάρις και το… φως στο τούνελ για την ΑΕΚ

Ο Χάρις και το… φως στο τούνελ για την ΑΕΚ

Στην Ένωση εντείνονται οι προσπάθειες να παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία προς την πλευρά του Άγγλου τραπεζίτη και των συνεργατών του, έτσι ώστε να μην περάσει και αυτή η ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος έκανε λεπτομερή ανάλυση στα μέλη του ΔΣ και τους παρουσίασε όλα τα έγγραφα που του απέστειλε ο Δημήτρης Βιντιάδης με τον Κιθ Χάρις

Οι άνθρωποι της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ ετοιμάζουν αναλυτική παρουσίαση όλων των δεδομένων στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στις ακαδημίες, έτσι ώστε να δώσουν στον επενδυτή την δυνατότητα να γνωρίζει άμεσα πως είναι τα πράγματα στην ΑΕΚ και να βγάλει το πλάνο του ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου.

Η αναφορά θα συμπεριλαμβάνει πληροφορίες για το ρόστερ, τη διάρκεια συμβολαίων των ποδοσφαιριστών, τις οικονομικές τους απολαβές, ρήτρες και μπόνους και όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτά.

Ακόμη θα υπάρχει πλήρης ανάλυση για τον τρόπο και το κόστος λειτουργίας, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που έχουν αναδειχτεί τα τελευταία χρόνια από τα τμήματα υποδομής. Μετά απ’ όλα αυτά θα περιμένουν την κίνηση του Κιθ Χάρις με την ελπίδα το επόμενο βήμα να είναι η επένδυση στην ομάδα.

Παρελθόν ο Σιαλμάς από την ΑΕΚ!

Επενδυτική εταιρία -κολοσσός- πίσω από τον Βιντιάδη!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε