Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Χιμένεθ στο “Δωματιάκι” – Θα ξανασυναντηθούμε σύντομα

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Τους οργανωμένους φιλάθλους της ΑΕΚ αποχαιρέτησε ο Μανόλο Χιμένεθ που επέστρεψε στην Ελλάδα για να μαζέψει τα πράγματα του.

Ο Ισπανός επανέλαβε αυτό που είχε πει και μετά το διαζύγιο με την ΑΕΚ, ότι δηλαδή ελπίζει να ξαναβρεθεί στην Ελλάδα και στον πάγκο της Ένωσης.

Μιλώντας προς τους φίλους της πρώην ομάδας του, αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που δεν του επέτρεψαν να πετύχει όσα ήθελε.

“Δεν είμαι στεναχωρημένος για τον τρόπο με τον οποίο έφυγα, αλλά για το γεγονός ότι δεν προλάβαμε να κάνουμε όσα είχαμε σχεδιάσει μαζί.

Γνωρίζετε καλά κι εσείς ότι το οικονομικό αποτελούσε μόνιμη αιτία για προστριβές στην ομάδα, γεγονός που μας εμπόδιζε να πετύχουμε τους στόχους μας. Παρ’ όλα αυτά όμως καταφέραμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου ενώ και τώρα είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Σίγουρα είχαμε και άσχημες στιγμές για τις οποίες πρώτοι και περισσότερο απ’ όλους πονέσαμε όλοι εμείς στην ομάδα.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Χάρηκα πάρα πολύ που ήμασταν μαζί όλο αυτόν τον καιρό και ελπίζω να ξανασυναντηθούμε κάποια στιγμή στο μέλλον.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε