Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Χιμένεθ τα… έψαλλε στον Γεωργέα

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI.

Η βαριά ήττα από την Άντερλεχτ και κυρίως η απογοητευτική εμφάνιση της ΑΕΚ εξόργισαν τον Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος μίλησε με σκληρή γλώσσα σε συγκεκριμένους παίκτες.

Το κλίμα στην Ένωση μόνο καλό δεν είναι μετά το 4-1 στο Βέλγιο. Ο Χιμένεθ είχε πολλά να πει στους παίκτες του και επέλεξε να μιλήσει σε καθέναν ξεχωριστά.

Αυτός που… άκουσε τα περισσότερα ήταν ο Νίκος Γεωργέας. Ο Ισπανός τεχνικός είπε στον έμπειρο μπακ: “Πήγαινες πολύ αργά στη μπάλα. Θα πρέπει να παίζεις πιο σκληρά. Είσαι πολύ καλός άνθρωπος, αλλά ως αμυντικός θα πρέπει να παίζεις πιο δυναμική άμυνα. Δεν θα μπορούσες να παίξεις ποτέ σε Ισπανική ομάδα.”

Ο Χιμένεθ προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία του Κωνσταντόπουλου λέγοντας του: “Έκανες λάθη, αλλά σε εμπιστεύομαι. Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.”

Στον Μανωλά ο Ισπανός είπε καλά λόγια για την απόδοση του αλλά δεν έκρυψε την ενόχληση του για την αποβολή: “Έκανες ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στη φάση της αποβολής έκανες λάθος λόγω της απειρίας σου. Θα μάθεις με το χρόνο.”

Ούτε ο σκόρερ της ΑΕΚ, Λεονάρντο ξέφυγε: “Πέτυχες ένα φανταστικό γκολ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήσουν πολύ καλός, αλλά μετά εξαφανίστηκες.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε