Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Ζίκο φεύγει-Αριστερό χαφ έρχεται

Το παιχνίδι με την Λάρισα μάλλον θα είναι το τελευταίο του Ζίκο στον πάγκο του Ολυμπιακού
Το παιχνίδι με την Λάρισα μάλλον θα είναι το τελευταίο του Ζίκο στον πάγκο του Ολυμπιακού, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την ώρα που ο Βραζιλιάνος τεχνικός μετράει ώρες στον πάγκο του Ολυμπιακού οι ερυθρόλευκοι “φουλάρουν” για την απόκτηση αριστερού μέσου. Δύσκολα με Λάρισα ο Μήτρογλου.

Τα όσα έγιναν στην προπόνηση της Παρασκευής στο Ρέντη, ουσιαστικά προμηνύουν την απομάκρυνση του Ζίκο από τον ερυθρόλευκο πάγκο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτός που θα πάρει την σκυτάλη θα είναι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ενώ οι ανακοινώσεις αναμένονται από την Δευτέρα.

 
Όπως είναι λογικό τα ονόματα που είχαν προταθεί για την μεταγραφική ενίσχυση από τον Ζικό έχουν πεταχθεί στο καλάθι των αχρήστων και στον Ολυμπιακό έχουν στραφεί σε παίκτες που έχει εντοπίσει το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου. Το όνομα του Νέρι Καστίγιο έχει επανέλθει στο προσκήνιο και αν η Σαχτάρ πει το ναι για δανεισμό του, ο διεθνής Μεξικανός θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα.
 
Ο Καστίγιο εάν αποκτηθεί δεν θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα, γιάυτό στον Πειραιά συνεχίζουν να είναι ζεστοί για τον αριστεροπόδαρο μέσο της Σταντάρ Λιέγης, Μίλαν Γιοβάνοβιτς ο οποίος έχει εκδηλώσει επανειλημμένως την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.
 
Την ίδια ώρα δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά στο να αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού τον διεθνή Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Νάπολι, Χέσους Αλμπέρτο Ντάτολο.
 
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (14:30) την Λάρισα στο “Γ. Καραϊσκάκης” σε ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση του κόσμου για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Ο Κώστας Μήτρογλου δεν μπόρεσε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ούτε το Σάββατο και ο Ζίκο σκέφτεται να ξεκινήσει με τον Ντάρμπισιρ στην κορυφή της επίθεσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε