Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Οδεύει προς Γερμανία ο Φετφατζίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά το ραντεβού Μαρινάκη – Ζαρντίμ δρομολογούνται εξελίξεις στα μετεγγραφικά του Ολυμπιακού. Σε πρώτο πλάνο είναι οι αποχωρήσεις παικτών, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να έχει πάρει την άδεια από τους “ερυθρόλευκους” ώστε να ψάξει ομάδα στο εξωτερικό.

Οι δύο άντρες συζήτησαν κυρίως για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο από την ομάδα. Ο Πορτογάλος δεν επιθυμεί να δουλεύει με μεγάλο ρόστερ και έτσι 4 με 5 ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Ο Ντιόγο είναι δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να βρει λύση ώστε να τον αποδεσμεύσει. Ο Φετφατζίδης πήρε άδεια να ψάξει ομάδα στο εξωτερικό με τις Μόναχο 1860 και Γκρόιτερ Φιρτ να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Από εκεί και πέρα Τάτος, Ζαραδούκας και Παπάζογλου αναμένεται να δοθούν δανεικοί σε ελληνικούς συλλόγους. Για τον Τάτο ενδιαφέρονται οι… μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας, για τον Ζαραδούκα ο ΟΦΗ και ο Πλατανιάς ενώ ο Παπάζογλου αρέσει στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Πίνο που βρίσκεται από το Σεπτέμβρη στην Ελλάδα και κάνει προπονήσεις με την ομάδα ενώ υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί και ένας αμυντικός μέσος.

Τα είπαν Ζαρντίμ και Μαρινάκης

Προβλήματα στον Ολυμπιακό ενόψει Κυπέλλου

Προτεραιότητα ένα αμυντικό χαφ για Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε