Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

“OFF” ο Μπουμσόνγκ – Υπόσχεση Σισέ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός εγκατάλειψε την προπόνησης της Πέμπτης και η συμμετοχή του στο ντέρμπι είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Σε έλεγχο ντόπινγκ υποβλήθηκαν επτά πράσινοι. Οριστικά εκτός ο Λάζαρος. “Δίνω τον λόγο μου πως θα τα δώσουμε όλα”, τόνισε ο Σισέ. Τα πλάνα του Φερέιρα.

Σισέ: Δίνω τον λόγο μου πως θα τα δώσουμε όλα

Ο Καλόπουλος στο ντέρμπι

Την ώρα που ο Ολυμπιακός πάει πλήρης στο ντέρμπι στον Παναθηναϊκό κάθε μέρα προκύπτει και ένα πρόβλημα. Μετά την οριστικοποίηση της απουσίας του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος έκανε ξανά θεραπεία, ο Φερέιρα είδε την Πέμπτη τον Ζαν Άλεν Μπουμσόνγκ να εκγαταλείπει την προπόνηση με ενοχλήσεις στη γάμπα. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πολύ δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου.
 

Ατομικά προπονήθηκαν οι Μαρίνος, Λουίς Γκαρσία και Καρνέζης ενώ στον κανονικό ρυθμό επέστρεψε ο Νίνης, ο οποίος θα χάσει την προπόνηση της Παρασκευής καθώς ορκίζεται στο Πολεμικό Ναυτικό.
 
Κατά την διάρκεια της προπόνησης, κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ. Οι ποδοσφαιριστές που υποβλήθηκαν σε έλεγχο ήταν οι: Σισέ, Σπυρόπουλος και Νίνης (προεπιλεγμένοι) καθώς και οι Γκαρσία, Ζιλμπέρτο, Γκοβού και Τζόρβας (κατόπιν κλήρωσης).
 
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε