Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΟΦΗ κατά Νιόπλια

Επίθεση των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ στον Νίκο Νιόπλια, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Σκληρή ανακοίνωση από τους φιλάθλους της Κρητικής ομάδας για το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού.

 
“Ελπίδα πολλών από εμάς. Σημαιοφόρε μιας χρυσής εποχής …Όνειρο δικό μας να σε δούμε κάποτε όπως ξεχώριζες στα γήπεδα με την φανέλα του ΟΦΗ, προπονητή της ομάδας μας.
 
Κάποιοι είπαν ότι όταν άλλαξες φανέλα και πήγες στο βάζελο πανηγύρισες προσβλητικά μέσα στο δικό μας ναό ( Γεντί κουλέ ). Όμως εμείς σε υπερασπιστήκαμε και πάλι.
 
Και ήρθε η νέα εποχή, μια εποχή γεμάτη όνειρα για μας. Μακριά από αυτό που μια ζωή μισούσαμε. Την υποτέλεια και το τσατσιλίκι. Σε περιμέναμε λοιπόν να έρθεις κοντά μας, να πολεμήσεις μαζί μας να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει. Δυνατό, σταθερό και ξανά ψηλά.
 
Όμως αρνήθηκες δυο φορές …Προφασιζόμενος συμβόλαιο με την Εθνική ομάδα. Και εμείς το σεβαστήκαμε αλλά «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις» υπέγραψες στην ομάδα κατά πως φαίνεται της καρδιάς σου.
 
Άντε λοιπόν εκεί που μια ζωή ανήκες, μακριά από εμάς, μακριά από το ΒΑΚ μακριά από το Γεντί Κουλέ.
 
Ένας υποτελής ήσουν και εσύ όπως και τόσοι άλλοι, άλλο ένα μαχαίρι στις καρδιές μας.
 
Κακό ταξίδι Νικό Νιόπλια και να είσαι σίγουρος από δω και πέρα ότι κάθε αποτυχία της δικιάς σου ομάδας θα προσδίδει σε εμάς χαρά και μόνο χαρά.
 
Και όσο για εσάς που θα μας κατηγορήσετε για μικροπρέπεια και εκδικητικότητα, ΝΑΙ έτσι είμαστε και σε όποιον αρέσουμε. Γιατί ούτε προδώσαμε αυτό που αγαπάμε ούτε και θα το εγκαταλείψουμε ποτέ…”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε