Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΟΦΗ: Προτομή και εκκλησάκι στη μνήμη του Θόδωρου Βαρδινογιάννη [pics]

ΦΩΤΟ ofi1925.gr
ΦΩΤΟ ofi1925.gr

Η ΠΑΕ ΟΦΗ κατασκεύασε ένα εκκλησάκι και μια προτομή του Θόδωρου Βαρδινογιάννη στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, θέλοντας να τιμήσει τον μεγάλο της ευεργέτη!

Ενας ελάχιστος φόρος τιμής για την μεγάλη προσφορά του Θόδωρου Βαρδινογιάννη στον ΟΦΗ, αποτελεί η κατασκευή της εκκλησίας των Αγίων Θεοδώρων όπως και η προτομή του ευεργέτη του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Τα θυρανοίξεια του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοδώρων, αλλά και τα αποκαλυπτήρια της προτομής, έγιναν το Σάββατο (1/7) το μεσημέρι, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου, της συζύγου του αείμνηστου Θόδωρα Βαρδινογιάννη, Σάσας Βαρδινογιάννη, εκπροσώπων των πολιτικών και τοπικών αρχών, παλιών και σημερινών παραγόντων της ομάδας, αλλά και φίλων του ΟΦΗ.

Η συγκίνηση για τα όσα προσέφερε ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης στον ΟΦΗ, επι εποχής του οποίου το κρητικό σωματείο μεγαλούργησε σε Ελλάδα και Ευρώπη ήταν έκδηλη.

Όσοι αναφέρθηκαν στον Θόδωρα Βαρδινογιάννη, μνημόνευσαν την μεγάλη αγάπη που είχε για τον ΟΦΗ, αλλά και τη σπουδαία συμβολή του, στην χρυσή εποχή του ΟΦΗ την δεκαετία του ’80.

Να σημειωθεί ότι η ολοκλήρωση των εργασιών της εκκλησίας των Αγίων Θεοδώρων και η κατασκευή της προτομής, έγινε μετά από ενέργειες του μέλους του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Αντώνη Κοτσιφάκη, αλλά και την οικονομική συμβολή παλιών παραγόντων της ομάδας και φίλων του ΟΦΗ.

ΠΗΓΗ: ofi1925.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε