Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Οι Άγγλοι θυμήθηκαν την “εμπλοκή” Μαρινάκη στα στημένα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Sun με άρθρο της αναφέρθηκε εκτενώς στην ποινική δίωξη εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Το άρθρο αναφέρει:

“Ο αντίπαλος της Αρσεναλ έρχεται στο Εμιρέιτς κάτω από την σκιά ενός τεράστιου σκανδάλου με στημένα παιχνίδια. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινική δίωξη, 15 μήνες μετά το σκάνδαλο. Οι οπαδοί των “κανονιέρηδων” θα έμεναν έκπληκτοι αν γνώριζαν ότι ο άνθρωπος που θα βρίσκεται στα VIP του σταδίου, λίγα μέτρα μακριά από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδις, αντιμετωπίζει δίωξη για ανάμειξη σε στημένους αγώνες. Ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης πρόκειται επίσης να βρίσκεται δίπλα στον Γκαζίδις, στο γεύμα που συνηθίζεται να έχουν οι ηγέτες των δύο ομάδων, πριν από τον αγώνα.

Έχει στηρίξει έντονα την αθωότητά του, ωστόσο, έπειτα από έναν και πλέον χρόνο, παραμένει σε εξέλιξη η έρευνα γύρω από το όνομα και την ανάμειξή του.

Ο Μαρινάκης κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και δωροδοκία. Βέβαια, μπορεί να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να συνοδεύσει την αποστολή του Ολυμπιακού καθώς μπορεί αρχικά να του είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, ποινή που στην συνέχεια ήρθη καθώς θεωρήθηκε απίθανο να εγκαταλείψει την χώρα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε