Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι Άγγλοι χαρακτηρίζουν τον Μαρινάκη ως… υποκινητή ταραχών!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Ένα από τα πιο γνωστά ποδοσφαιρικά περιοδικά στην Μ. Βρετανία, το “FourFourTwo” χαρακτηρίζει ως υποκινητή επεισοδίων τον πρόεδρο του Ολυμπιακού , έχοντας -στο κείμενο του- ως φόντο, φωτογραφία το περσινόπαιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” όπου δεκάδες καπνογόνα έκαναν την εμφάνισης τους.
 
Ανεβάζει ρυθμούς ο Μανιάτης – Διήμερο ρεπό οι “ερυθρόλευκοι”

Στο θέμα που έχει το περιοδικό, που είναι έξι σελίδες και αφορά τι μπορεί να συμβεί στην φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, επτά συντάκτες αναφερόμενοι σε όλες τις ομάδες λένε τι είναι πιο πιθανό να συμβεί.

 
Στην στήλη λοιπόν “Most Likely” υπάρχει και η υποκατηγορία: “Ποιο πιθανό να υποκινήσει ταραχές; Ευάγγελος Μαρινάκης, Ολυμπιακός”

 
Τα υπονοούμενα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πολλά αφού υπάρχει αναφορά και στα στημένα παιχνίδια. Μάλιστα, στο περιοδικό υπάρχει φωτογραφία από το περσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης” όπου τα δεκάδες καπνογόνα έχουν κάνει την εμφάνισης τους.
 
Το κείμενο αναφέρει:
 
“Ο πρόεδρος των Πρωταθλητών της Ελλάδας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο στημένων αγώνων, μαζί με 85 ακόμα ανώτερα στελέχη του ελληνικού Ποδοσφαίρου. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διεκδίκησε τον 38ο τίτλο του – και έτσι την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς- ενώ ο Μαρινάκης παρακολουθούσε ένα εγχώριο ματς ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, έχοντας ταυτοχρόνως προσωπικά συμφέροντα (σ.σ. ως πρόεδρος του Ολυμπιακού), έδωσε στους φιλάθλους ακόμα μια αφορμή για να νοιώσουν την αδικία. Να περιμένετε πυροτεχνήματα όταν η ελίτ της Ευρώπης προσγειωθεί στην Αθήνα και πιθανόν μερικά κοκτέιλ Μολότοφ και καμένες προτομές”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε