Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι αλλαγές στοίχισαν στον ΠΑΟ

Οι αλλαγές στοίχισαν στον ΠΑΟ

Στο μέλλον ίσως προβλεφθεί: Να ενημερώνονται οι οπαδοί για τη σημασία που αποδίδει η ομάδα τους σε κάθε ματς ξεχωριστά.

Γιατί αν το βράδυ της Πέμπτης είχε γίνει σχετική ενημέρωση ίσως να μην μαζεύονταν πενήντα χιλιάδες κόσμος στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Όλοι αυτοί πήγαν για να χειροκροτήσουν την ομάδα τους και να τη δουν να παίζει με τα μάτια να γυαλίζουν απέναντι στη Σταντάρ.

 
Ανεξάρτητα με τον τρόπο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός, οι οπαδοί δεν πείστηκαν ότι ενδιαφέρθηκε ζωηρά για την εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα.
 
Αν λοιπόν υπάρχει μαι δυσφορία έχει να κάνει λιγότερο με το αποτέλεσμα και περισσότερο με τη διάθεση. Και πρέπει να το πούμε καθαρά.
 
Είναι αλλιώς συνηθισμένοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στα ευρωπαϊκά ματς. Θεωρούν δικαιολογημένα ότι σ’ αυτά τα παιχνίδια κρατήθηκε ψηλά το όνομα της ομάδας τον καιρό της εγχώριας κυριαρχίας του αιώνιου αντιπάλου.
 
Το ματς άρχισε και τελείωσε άσχημα για τους πράσινους. Γκολ με την έναρξη και αποβολή με τη λήξη. Οι αντιδράσεις του έμπειρου Γκαλίνοβιτς στις φάσεις των δύο γκολ, ταιριάζουν σε τερματοφύλακες σχολικών διοργανώσεων.
 
Ως ένα σημείο αποσυντόνισαν τους υπόλοιπους που για ένα ολόκληρο ημίχρονο δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό και να απειλήσουν τους Βέλγους. Ο Νίνης έμεινε πολύ μακριά από τον Νίνη του “Ολίμπικο”. Ο Ρουκάβινα κι ο Λέτο στα πλάγια, άφηναν τις προσπάθειες μισοτελειωμένες. Ο Σισέ βλέποντας ότι δύσκολα θα τροφοδοτηθεί μέσα στην περιοχή ζητούσε την μπάλα έξω από αυτή κι έκανε σουτ που δεν ανησυχούσαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
 
Ο Νιόπλιας αποφάσισε να αλλάξει την κατάσταση στέλνοντας στο γήπεδο τον Σαλπιγγίδη και τον Καραγκούνη. Ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε κι έτσι προέκυψε το ερώτημα. Μήπως ήταν προτιμότερο, ο κόουτς να βάλει την “καλή” ενδεκάδα από την αρχή και να ξεκουράσει παίκτες στο ημίχρονο; Εύκολη απάντηση δεν υπάρχει γιατί με τη Ρόμα ακολουθώντας ο Νιόπλιας την ίδια τακτική πέτυχε τα καλύτερα αποτελέσματα.
 
Οι ελπίδες για πρόκριση στην Λιέγη είναι ελάχιστες. Τους φίλους του Παναθηναϊκού ενδιαφέρει η εμφάνιση της Πέμπτης να είναι μόνο μία παρένθεση. Ο Αστέρας Τρίπολης την Κυριακή θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Κατά συνέπεια λάθη σαν του Γκαλίνοβιτς απαγορεύονται. Ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από τη Σταντάρ Λιέγης θα ξεχαστεί γρήγορα εφόσον κατακτηθεί ο τίτλος.
 
Υ.Γ. Για μία φορά ακόμα ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς ήταν απολαυστικός. Το συμβόλαιο του με την Σταντάρ Λιέγης λήγει το καλοκαίρι και ήδη έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Λίβερπουλ. Πιστεύει άραγε κανείς ότι ο Λέτο ή ο Ντάτολο μπορούν να συγκριθούν μαζί του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε