Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι απουσίες φέρνουν… αλλαγές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 Με αρκετές αλλαγές πρόκειται να παρατάξει ο Μανόλο Χιμένεθ την ΑΕΚ στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Τιμωρημένοι και τραυματίες αλλάζουν την εντεκάδα των «κιτρινόμαυρων».

 Η Ένωση έχει σαν μοναδικό στόχο την νίκη κόντρα στον «Γηραιό», έτσι ώστε να πλασαριστεί με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι οφ.

 
Όμως και σε αυτό το παιχνίδι ο Μανόλο Χιμένεθ θα πρέπει να κάνει ένα μικρό «λίφτινγκ» στην εντεκάδα της Ένωσης, μιας και στην ομάδα υπάρχουν τιμωρημένοι, τραυματίες, ενώ στο βάθος φαίνεται και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.
 
Ο «δικέφαλος» θα στερηθεί πολλά από τα «όπλα» του στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς και αυτό διότι, πέραν των τιμωρημένων (Λυμπερόπουλου, Γεωργέα και Καράμπελα), θα λείπουν κατά πάσα πιθανότατα και οι Δέλλας-Μίτσελ (που έκαναν ξανά ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη και δύσκολα θα ρισκάρουν υποτροπή που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή τους στον τελικό του Κυπέλλου).
 
Έτσι, ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στο να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Νταντόμο και Γιάχιτς, για τα άκρα της άμυνας και τους Ματέος-Μανωλά για το κέντρο της.
 
Οι τέσσερις θέσεις στο κέντρο (σε σύστημα ρόμβου) θα καλυφθούν πιθανότατα από τους Ντιόπ, Μάκο, Λαγό και Γκερέιρο, ενώ στην επίθεση είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί το δίδυμο Σκόκο-Μπλάνκο.
 
Περισσότερα θα φανούν μετά και την αυριανή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στο προπονητήριο των Σπάτων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε