Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι…αράχνες στα “ερυθρόλευκα” δίχτυα και τα ρεκόρ του Ολυμπιακού!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε εντυπωσιάζει με τα φετινά του επιτεύγματα, αφού συμπλήρωσε δέκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 21 γκολ, ενώ την ίδια ώρα τα δίχτυα του έχουν πιάσει. αράχνες, αφού δεν έχει παραβιαστεί ούτε μία φορά η εστία του

Οι Πειραιώτες δείχνουν ικανοί να κρατήσουν… τρία καρπούζια σε μία μασχάλη, αφού βρίσκονται μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, τους “8” του Γιουρόπα Λιγκ κι έχουν πολλές πιθανότητες να φτάσουν και στην κατάκτηση του Κυπέλλου, όντας το ακλόνητο φαβορί μεταξύ των τεσσάρων φιναλίστ.

Μάλιστα, οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν την καλύτερη επίθεση στο ελληνικό πρωτάθλημα και την καλύτερη άμυνα σε ολόκληρη την Ευρώπη, κάτι που μαρτυρά πολλά για την θέση στην οποία βρίσκονται.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν πετύχει συνολικά τη φετινή σεζόν 54 γκολ (με μέσο όρο περίπου δύο γκολ σε κάθε ματς), έχοντας σημειώσει δέκα περισσότερα από τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αφορά την άμυνα της ομάδας, ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί 14 τέρματα σε 24 ματς της Σούπερ Λίγκας. Αυτό σημαίνει ότι σημαίνει ότι η εστία του παραβιάζεται περίπου μία φορά ανά δύο αγώνες (0,58). Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης.

Τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός είδε την εστία του να παραβιάζεται ήταν στις 22 Ιανουαρίου και στην ήττα από την Ξάνθη στα “Πηγάδια”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε