Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Οι δύο “αιώνιοι” θέλουν Ρόμενταλ!

Διακαή πόθο Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αποτελεί ο Ρόμενταλ.
Διακαή πόθο Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αποτελεί ο Ρόμενταλ.

Ο Δανός έχει σαν προτεραιότητα την παραμονή του στον Άγιαξ, αλλά αφήνει όλα τα ενδεχόμενα είναι “ανοιχτά”.

Οι υποχρεώσεις του 32χρονου, ολοκληρώθηκαν με την εθνική Δανίας και έτσι δρομολογούνται σταδιακά οι κινήσεις για το μέλλον του. Ο ίδιος και η οικογένεια του επιθυμούν να παραμείνουν στο Άμστερνταμ, σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Σόρεν Λέρμπι, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί μια “διερευνητική κρούση” από την Ελλάδα. “Η μοναδική ενόχληση που είχα από την Ελλάδα είναι από έναν μανατζερ που μου είπε ότι ενεργεί για λογαριασμό μιας ομάδας και μου ζήτησε τα δεδομένα για να έρθει ο Ρόμενταλ στην Ελλάδα”, δήλωσε στην εφημερίδα “SportDay”, χωρίς να αποκαλύψει το όνομα της ομάδας.

Ωστόσο, είναι γεγονός ότι ο παίκτης αρέσει στο Νιόπλια και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να δώσει 1 εκ. ευρώ ετησίως για να τον φέρει στην Παιανία. 

Την ίδια στιγμή στο παιχνίδι φέρεται να “μπαίνει” σιγά-σιγά και ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν κινηθεί έντονα για την απόκτηση του πριν από τρία χρόνια και το ενδιαφέρον επανέρχεται στο προσκήνιο. Το συμβόλαιο του Ρόμενταλ με τον Άγιαξ, εκπνέει στο τέλος του μήνα και όλα θα κριθούν από τις προθέσεις του ολλανδικού συλλόγου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε