Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι εξηγήσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου για το σύνθημα που ενόχλησε τους οπαδούς του Άρη

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θέλοντας να κάνει πλάκα στον Άγγελο Χαριστέα αναφέρθηκε σε μία ιστορία που πληγώνει τον Άρη…

Το τραγούδι της Εθνικής – Ακούστε τον Λυμπερόπουλο να τραγουδάει

Με δηλώσεις του στον LIBERO 107,4, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι με το σύνθημα που είπε: “Δεν ξέρετε που είναι τα δελτία”, δεν είχε σκοπό να πειράξει τον Άρη αλλά ήταν μία πλάκα προς τον Άγγελο Χαριστέα..

Το σύνθημα αυτό είχε πρωτακουστεί την περίοδο 1996-97 όταν οι άνθρωποι του Άρη είχαν ξεχάσει στο πούλμαν τα δελτία των παικτών και είχαν μηδενιστεί στην αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό.

“Το άκουσα κι εγώ και με έχει στεναχωρήσει πολύ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Άρη και σίγουρα δεν ήθελα να θίξω την ομάδα ούτε καμία άλλη ομάδα. Ήταν μια στιγμή πλάκας ανάμεσα σε μένα και τον Άγγελο και δεν ήξερα ότι υπήρχε κάμερα – μια πλάκα ήταν και δεν ήθελα ειλικρινά να θίξω τον Άρη. Τέτοιες πλάκες και καζούρα κάνουν όλοι στη δουλειά τους, εσείς οι δημοσιογράφοι όταν δεν είστε στον αέρα δεν κάνετε πλάκα με τους συναδέλφους σας;

Σίγουρα δεν ήταν σωστό και δεν είχα άλλη πρόθεση εκτός από την πλάκα με τους συμπαίκτες μου, δεν είχα κανένα άλλο λόγο να το κάνω και ειδικά δημόσια. Τώρα το πήραν και με κρέμασαν, μου στέλνουν μηνύματα και μου τηλεφωνούν φίλοι μου που είναι φίλαθλοι του Άρη και δεν ξέρω τι να τους πω. Αν ήξερα ότι είχε κάμερα δεν θα το έκανα, δεν είχα λόγο, εγώ παίζω στη Γερμανία και δεν με απασχολούν όλα αυτά, είμαι μακριά από όλα αυτά και δεν έχω λόγο να κάνω κάτι τέτοιο. Είμαι όμως δημόσιο πρόσωπο και ό,τι κάνω μεγαλοποιείται.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε