Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι εναλλακτικές λύσεις του Παναθηναϊκού για τον χώρο του κέντρου

Στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας του “τριφυλλιού” βρίσκεται ο αρχηγός της Μίντλεσμπρο, Χούλιο Αρκά, σε περίπτωση που δεν καταλήξει σε συμφωνία η υπόθεση του Βίκτορ Βιτόλο. Και Ουρουγουανοί στο… στόχαστρο.
Σύμφωνα με την “Real News”, ο Αργεντινός μέσος αρέσει πολύ στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού ταιριάζει στο αγωνιστικό του στυλ, αν και έχει δύο ακόμα εναλλακτικές, με τους Ουρουγουανούς, Αλβάρο Αλόνσο και Μαρσέλ Νόβιτσκ της Ράμπλα Τζούνιορς.
 
Ο Αρκά αγωνίστηκε 11 χρόνια στην Αγγλία με τις φανέλες των Σάντερλαντ και Μίντλεσμπρο, με συνολικά 182 συμμετοχές, 96 εκ των οποίων στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Αργεντινός χαφ έχει ιταλικό διαβατήριο, ενώ κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει και τον Άρη, ο οποίος τελικά δεν τα βρήκε με τη Μίντλεσμπρο, αν και ο παίκτης ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, τονίζεται στο δημοσίευμα.
 
Όσον αφορά του έτερους υποψήφιους, ο Νόβιτσκ είναι 27 χρονών και παίζει αγωνίζεται ως αμυντικός και δεξιός χαφ, ενώ και ο έτερος Ουρουγουανός έχει την ίδια ηλικία, είναι αριστεροπόδαρος και διαθέτει σέντρα ακριβείας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε