Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι ευρωπαϊκές μάχες των δικεφάλων στο NewsIt

Το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης όπως χαρακτήρισε ο Ζαγοράκης τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Φενέρμπαχτσε και η δοκιμασία της ΑΕΚ στην Σκοτία απέναντι στην Νταντί Γιουνάιτεντ θα μεταδοθούν λεπτό προς λεπτό από το NewsIt.

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Μπορεί να βρισκόμαστε στο μέσο του Αυγούστου αλλά η χρονιά των δύο ομάδων εξαρτάται κατά μεγάλο ποσοστό από τους αποψινούς αγώνες, οι πρώτοι για τα πλέι οφ του Europa League.

ΠΑΟΚ – Φενέρμπαχτσε 21.30

Ο ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε και εκτός του καλού αγωνιστικού προσώπου επιθυμεί να φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο τους Τούρκους αντιπάλους.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπουσαϊντί, Μαλεζά, Κοντρέρας και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαία γραμμής θα παίξουν ο Γκαρσία και Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τους Βιεϊρίνια και Σορλέν. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Μουσλίμοβιτς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου.
 
Στην αντίπερα όχθη ο Αϊκούτ Κοτσαμάν δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους Στοχ, Μπίλιτσα και Ντία, τρεις σημαντικές απουσίες που αλλάζουν τα σχέδιά του, ενώ αμφίβολος είναι και ο Εμρέ. Επίσης, δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός ο Νιάνγκ που αποκτήθηκε πρόσφατα από την Μαρσέιγ. Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι θα ξεκινήσουν με τους: Ντεμιρέλ, Γκιονούλ, Ιλχάν, Λουγκάνο, Σάντος, Γκοκάι, Κριστιάν, Τοπούζ, Άλεξ, Ερκίν και Σεμίτ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νιάνγκ, Βολκάν, Μπαμπακάν, Αλκάν, Τσανέρ, Εμρέ, Γκοκχάν και Οζέρ.
 
Τα μέτρα ασφαλείας στη Τούμπα θα είναι δρακόντεια καθώς οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ δεν θέλουν να επιτρέψουν να συμβεί το παραμικρό που θα βλάψει την ομάδα και δεν θα επιτρέψει την παρουσία του κόσμου του δικεφάλου στον επαναληπτικό του “Σουκρού Σαράτσογλου”.

Νταντί Γιουνάιτεντ – ΑΕΚ 22.00

Η Ένωση θα προσπαθήσει αρχικά να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και στη συνέχεια να πετύχει ένα γκολ που θα της δώσει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Νατντί.

Στα συν της ΑΕΚ είναι η εξαιρετική παράδοση που έχει κόντρα σε Σκοτσέζικες ομάδες αλλά και οι εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε στα φιλικά προετοιμασίας.

Στα αρνητικά το ότι δεν έχει δώσει ακόμη επίσημο ματς.

Ο Μπάγεβιτς ανακοίνωσε στους παίκτες την ενδεκάδα.

Σάχα, Δέλλας, Μανωλάς, Λαγός, Γιάχιτς, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Τζεμπούρ
.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Αραμπατζής, Νταντόμο, Αργυρίου, Καράμπελας, Γεωργέας, Ντιόπ, Έντερ, Μπερνς και Μπλάνκο. Η Ένωση θα παραταχθεί φορώντας μπλε εμφανίσεις, καθώς οι γηπεδούχοι επέλεξαν να κρατήσουν τα χρώματά τους, πορτοκαλί και μαύρο.

 
Για τους γηπεδούχους ο αγώνας έχει ιστορική σημασία, καθώς θέλουν να επιστρέψουν στο ευρωπαϊκό προσκήνιο. Ο Πίτερ Χιούστον θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 και πιθανότατα τους: Πέρνις, Ντίλον, Ντίξον, Κένεθ, Ντοντς, Γκομίς, Μπουαμπέν, Ρόμπερτσον, Κόνγουεϊ, Γκουντγουίλι και Ντάλι.

Το χωρητικότητας 14.100 θεατών “Τάνανταϊς” θα είναι σχεδόν κατάμεστο (θα υπάρχουν και 300-400 Έλληνες στην κερκίδα), ενώ διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κροάτης Μαρίγιο Στραχόνια.

Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα αθλητικά κανάλια της NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε