Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Οι Γερμανοί (ξανα)έρχονται – Αντίπαλος της Εθνικής τα “πάντσερ”

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Το “σενάριο” που εκατομμύρια Έλληνες εύχονταν να συμβεί μετά την πρόκριση της Εθνικής στους “8” του Euro πραγματοποιήθηκε αφού η Γερμανία επικράτησε 2-1 της Δανίας, τερμάτησε πρώτη και αήττητη στον 2ο όμιλο και θα αγωνιστεί κόντρα στην Γαλανόλευκη την ερχόμενη Παρασκευή, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης στο Γκντανσκ.

 Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

“Μέρκελ ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου”, φώναζαν εκατομμύρια Έλληνες σε ολόκληρο τον πλανήτη, μετά την πρόκριση της Εθνικής στους “8” του Euro και τελικά οι… ευχές τους εισακούστηκαν.

Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ επικράτησε 2-1 της Δανίας στο Λβιβ με αποτέλεσμα να πάρει την πρώτη θέση του 2ου ομίλου και θα τεθεί αντιμέτωπη με τους μαχητές Έλληνες που θα τα δώσουν όλα για να προκριθούν στα ημιτελικά.

Με ένα τέρμα του Λούκας Ποντόλσκι στο 19΄ και ένα του Μπέντερ στο 80΄ τα “πάντσερ” πέρασαν αήττητα στην επόμενη φάση, αφήνοντας έξω τους Δανούς που πάλεψαν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Οι “σκανδιναβοί” ισοφάρισαν προσωρινά σε 1-1 με τον Κρον-Ντέλι στο 24΄, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω.

Με την ολοκλήρωση του δεύτερου ομίλου και την οριστικοποίηση της βαθμολογίας, τα… τερτίπια της μοίρας έφεραν την Γερμανία μπροστά στην Εθνική.

Έτσι, μετά όλα αυτά τα απειλητικά σενάρια που ήθελαν την Ελλάδα να βγαίνει από το Ευρώ, δίνεται στην Γαλανόλευκη μοναδική ευκαιρία να… πετάξει τα πολυδιαφημισμένα “πάντερ” του Γιόακιμ Λεβ από το Euro και να βάλει φωτιά στην διοργάνωση, όπως μόνο αυτή ξέρει!

ΔΑΝΙΑ: Άντερσεν, Γιάκομπσεν, Κιάερ, Άγκερ, Σίμον Πόουλσεν, Γιάκομπ Πόουλσεν (82′ Μίκελσεν), Κβιστ, Ζίμλινγκ (79′ Κρίστιαν Πόουλσεν), Έρικσεν, Κρον-Ντέλι, Μπέντνερ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Λαρς Μπέντερ, Μπάντστουμπερ, Χούμελς, Λαμ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Τόμας Μίλερ (84′ Κρόος), Εζίλ, Ποντόλσκι (64′ Σέρλε), Μάριο Γκόμεθ (74′ Κλόζε)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε