Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι Γερμανοί… ξανάρχονται για Τοροσίδη – Κοιτάζουν Φορτούνη στο Λιμάνι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σκάουτερ της Στουτγκάρδης θα παρακολουθήσουν τον τελικό του Σαββάτου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, με τα… βλέμματα στραμμένα στον Βασίλη Τοροσίδη. Οι “ερυθρόλευκοι” παρακολουθούν την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, σε μία προσπάθεια για “ελληνοποίηση” της ομάδας.

Ο Βασίλης Τοροσίδης έχει γίνει αντικείμενο… παρακολούθησης από τους σκάουτερ της Στουτγκάρδης αρκετές φορές την φετινή σεζόν.

Έτσι, όπως έχει γίνει γνωστό, απεσταλμένος της ομάδας θα βρεθεί ξανά στη χώρα μας, στις κερκίδες του ΟΑΚΑ αυτή τη φορά, για να παρακολουθήσει τον Τοροσίδη στον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα οι Γερμανοί να. περιμένουν μέχρι τα τελικά του Euro του καλοκαιριού για να σχηματίσουν ολοκληρωμένη γνώμη για τις ικανότητες του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τον Κώστα Φορτούνη και όπως αναφέρει η εφημερίδα “Πρωταθλητής”, ο 19χρονος μέσος είναι ένας από τους παίκτες που έχει σε μεγάλη… εκτίμηση το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.

Μετά τον υποβιβασμό του στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ο Φορτούνης δύσκολα θα παραμείνει στην “Λάουτερν”, καθώς επιθυμεί να έχει χρόνο συμμετοχής σε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα.

Να τονίσουμε πως αξία του Φορτούνη κυμαίνεται στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ να σημειωθεί πως ο Αστέρας Τρίπολης διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης από τον 19χρονο μεσοεπιθετικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε