Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι Γερμανοί ξανάρχονται, Λιόν – Μπάγερν 0-3

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Με χατ τρικ του Όλιτς η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε και στο Ζερλάν της Λιόν και θα βρεθεί για όγδοη φορά στην ιστορία της, στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Δείτε το βίντεο.

Το LIVE του αγώνα

 
Παρά τις απουσίες των Ριμπερί, Πράνιτς και Τίμοστσουκ οι “Βαυαροί” μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο 3ο λεπτό με τον Μίλερ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ δικαιώθηκε για την πίεση της στο 26΄όταν ο Ρόμπεν συνεργάστηκε με τον Μίλερ και ο τελευταίος έδωσε την ασίστ στον Όλιτς για το 0-1.
 
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους γηπεδούχους στο 60ο λεπτό όταν έμειναν με δέκα παίκτες. Ο Κρις είδε δύο κάρτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η πρώτη για μαρκάρισμα και η δεύτερη επειδή χειροκρότησε ειρωνικά τον Μπουσάκα, και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν ολοκληρωτικά με τον Όλιτς να σκοράρει για δεύτερη φορά στο 67΄μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Άλτιντοπ. Το σόου του Κροάτη, όμως, δεν σταμάτησε εδώ. Δέκα λεπτά αργότερα σκόραρε με κεφαλιά μετά την σέντρα του Λαμ για να γράψει το τελικό 0-3 και να στείλει την ομάδα του πανηγυρικά στον τελικό του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.
 
Οι συνθέσεις:

ΛΙΟΝ (Κλοντ Πιελ):Γιορίς, Ρεβεγιέρ, Κρις, Μπουμσόνγκ, Σισοκό (46′ Γκομίς), Γκοναλόν, Μακούν, Γκοβού, Ντελγκάδο (68΄ Πιάνιτς), Μπαστός, Λόπες (79΄ Έντερσον)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Λουίς Φαν Γκάαλ): Μπουτ, Κοντέντο, Μπάντστουμπερ, Βαν Μπούιτεν (46′ Ντεμικέλις), Λαμ, Φαν Μπόμελ, Σβάινσταϊγκερ (79΄ Αλάμπα), Άλτιντοπ, Μίλερ, Ρόμπεν (76΄ Κλόζε), Όλιτς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε