Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Οι Γερμανοί τα “χώνουν” στον Μάγκατ για τον Χαριστέα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μέχρι και διευθυντή θεάτρου αποκαλούν τα γερμανικά μέσα τον προπονητή της Σάλκε, Φέλιξ Μάγκατ, και απορούν για την επιλογή του να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας τον Άγγελο Χαριστέα και τον Αλί Καρίμι.

Στο σχετικό θέμα της, η “Bild” έχει τον εξής χαρακτηριστικό τίτλο: “Τι θα κάνει ο Μάγκατ με τους Χαριστέα και Καρίμι;” Στο περιεχόμενο του θέματος, η γερμανική εφημερίδα αναφέρει: “Μετά τον Έλληνα επιθετικό, Άγγελο Χαριστέα, ο τεχνικός της Σάλκε εισηγήθηκε -προς έκπληξη όλων- για την απόκτηση του Ιρανού μέσου, Αλί Καρίμι, που έχει συνεργαστεί μαζί του όταν βρισκόταν στην Μπάγερν (τη διετία 2005-07). Αμφότεροι οι παίκτες ήταν ελεύθεροι, ενώ τα συμβόλαιά τους λήγουν στο τέλος της σεζόν.

 
Βέβαια, ο Γερμανός τεχνικός “απάντησε” στον τίτλο της “Bild””λέγοντας: “Θα γίνει πιο ανταγωνιστικό στο ρόστερ και θα μας βοηθήσουν να λύσουμε τα επιθετικά μας προβλήματα. Ο Χαριστέας εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, ενώ για τον Καρίμι δεν έχω ακόμα ξεκάθαρη άποψη”.

Μάλιστα, η γερμανική εφημερίδα χαρακτήρισε ενδιαφέρον το σχέδιο του Μάγκατ, ο οποίος επέλεξε τον πρώην παίκτη της Αρλ και τον πρώην άσο της Στιλ Αζίν από την Τεχεράνη, ως εναλλακτικές επιλογές των προβληματικών Χούντελαρ των 14 εκατομμυρίων και Χουράδο των 13 εκατομμυρίων.
 
Αντίθετα με την… απορημένη “Bild”, η ιστοσελίδα sueddeutsche.de, κατηγόρησε ανοιχτά τον Μάγκατ για τις επιλογές του, χαρακτηρίζοντάς τον “διευθυντή θεάτρου”.

“Η μέθοδος του Φέλιξ Μάγκατ είναι μυστήρια και περίεργη. Ο τεχνικός της Σάλκε είναι σαν διευθυντής θεάτρου, που προκαλεί το γέλιο με την επιλογή του θιάσου ο οποίος αποτελείται πάντα από αστείους χαρακτήρες”, ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε